Här köper du presenningar. I vårt stora utbud hittar du förstås de modellerna som är speciellt utformade för att täcka din båt (båtpresenningar), men också de klassiska lättviktspresenningarna som kan användas till precis vad som helst.

Vi säljer presenningar från välkända kvalitetsvarumärken till riktigt bra priser (med prisgaranti) och med galet snabba leveranser.

Öppna filter

Presenningar – bra skydd för väder och vind

En presenning är en fantastisk uppfinning som gör det enkelt att snabbt smidigt och säkert skapa ett väderskydd över i princip vad som helst.

Vi har presenningar i olika kvaliteter – från de billigaste som tillverkas av lite tunnare väv på 55 gram / m2 (dessa kallas lättviktspresenning) till lite grövre och armerade dukar i 240-260 g / m2. Som med det mesta får du vad du betalar för – grövre duk är hållbarare och du behöver inte köpa ny presenning lika ofta – men den är också lite tyngre. Tunnare duk håller inte lika länge men den är mycket lättare att jobba med.

Ett sortiment i fyra underkategorier

För att förenkla det hela har vi har delat upp alla presenningar i fyra kategorier.

  • Båtpresenningar – särskilt formsydda presenningar som är särskilt framtagna för att passa formen av en båt.
  • Vanliga presenningar – helt vanliga rektangulära presenningar som passar bra till allt möjligt – inklusive lättviktspresenningar.
  • Överdrag till båtar & båtmotorer – överdrag som är särskilt framtagna för mindre båtar eller utombordare.
  • Tillbehör till presenningar – allt från särskilda tampar till stroppar och klämmor.

Lite beroende på hur du vill använda din presenning kan den ena eller andra av ovanstående kategorier fungera bättre. Oavsett vilket har vi något som passar just dina behov!

Varumärken i alla färger och prisklasser

Vi säljer presenningar i alla möjliga färger – vi har vita presenningar, gröna presenningar och blåa presenningar. Vi säljer även modeller som är armerade och genomskinliga. Hos Moory kan du köpa presenningar och tillbehör till presenningar från kända varumärken såsom 1852-Marine, Holdon, Osculati, NOCK, Qvarken och Super Tarp. Genom att filtrera på pris kan du enkelt hitta rätt prisnivå för din plånbok.

Presenningar med stroppar

Eftersom du måste sätta fast din presenning i något är vi särskilt stolta över att sälja både presenningar där stropparna ingår, och lösa stroppar. Du fäster stropparna enkelt i plankor eller dunkar med frysfri vätska.

Att köpa presenningar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av presenningar på nätet.

När du köper presenning av oss på Moory kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den presenning du behöver på din båt.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma i soffan och leta dig fram till rätt presenning – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din presenning billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.