Här köper du täckställningar till båten – dvs. ställningen du har för att kunna ha en presenning över båten. Att täcka båten är inte det roligaste i båtlivet – men med en bra täckställning går det både snabbt och enkelt. Dessutom sover du bättre när du vet att täckställningen är i schysst skick.

Vi säljer alla typer av täckställningar från välkända kvalitetsvarumärken som NOA och EasyTec. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och med galet snabba leveranser.

Öppna filter

Täckställningar till båten hos Moory

När du förvarar båten utomhus behövs en presenning, och för att bära upp presenningen krävs en täckställning. Så enkelt är det 🙂 En täckställning är helt enkelt ställning som monteras över båten. Om du bara lägger presenningen direkt på båten så kommer du för eller senare få vattenansamlingar – och dessa kommer förr eller senare att komma in i båten. Täckställningen skapar också större luftutrymme, vilket ger ventilation så att du minskar risken för mögel rejält.

En bra täckställning måste, förutom att passa bra för din båt, förstås vara stabil. Men nästan lika viktigt är den är enkel att montera och demontera. Du ska trots allt göra detta två gånger per år – och ofta är det inte i strålande solsken du håller på och fixar…

Vi säljer modeller från kända märken som NOA, EasyTec & NOCK

Bland alla våra täckställningar hittar du förstås de mest kända märkena som NOA och EasyTec. Genom att köpa en modell från ett känt varumärke kan du vara säker på att få hög kvalitet, bra smidighet och du kan vara trygg i att du i framtiden kan köpa till reservdelar eller extra delar för att göra ställningen längre eller högre.

Det finns många typer (och vi har alla!)

Det finns två huvudsakliga typer av täckställningar:

  • A-ställningar – ser ut som ett A i profil. De har 4 längre ben i ändarna, och dessa ben står i marken.
  • Däckställningar – ställs ovanpå däck. NOA’s däckställningar fästs i pulpit, vilket gör den både enklare att montera och ökar stabiliteten.

Du kan läsa mer om vilken typ du bör välja i vår guide ”vilken typ av täckställning ska jag välja?”.

Att köpa en täckställning online

Att köpa din täckställning online – åtminstone hos Moory – har många fördelar:

  • Vi har ett otroligt brett utbud – vi behöver inte ta hänsyn till hur många ställningar som får plats i en fysisk butik, utan vi kan ha hur många modeller som helst i lager. Det gör att du kan välja den täckställning som passar just dig allra bäst, istället för att välja en modell som råkade finnas hemma i butiken just den dagen du var där.
  • Vi har en superenkel prisgaranti – så du behöver aldrig oroa dig för om du gör en bra eller en dålig deal.
  • Vi erbjuder galet snabba leveranser – alla lagervaror som beställs innan kl. 11 på vardagar skickas från oss samma dag.
  • Vi levererar alla täckställningar hem till dig – du slipper släpa hem den själv.