Här köper du självpolerande bottenfärg till din båt från vårt breda sortiment. Med självpolerande bottenfärg får du ett bra skydd mot beväxning och enklare målning eftersom du slipper slipa varje säsong. Var noga med att kolla att färgen är godkänd där du har din hemmahamn.

Vi säljer alla typer av självpolerande bottenfärger från välkända märken (inkl. Hempel, International, Jotun och Lefant). Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Självpolerande kopparbaserad bottenfärg Hempel Mille NCT

  Från 392 kr / liter
 • Självpolerande kopparbaserad bottenfärg Hempel Mille Light Copper

  Från 504 kr / liter
 • Självpolerande biocidfri bottenfärg Hempel Ecopower Cruise

  Från 368 kr / liter
 • Självpolerande kopparbaserad bottenfärg Jotun NonStop VK

  Från 600 kr / liter
 • Självpolerande kopparbaserad bottenfärg International Micron Superior

  Från 480 kr / liter
 • Självpolerande kopparbaserad bottenfärg International Cruiser One

  Från 356 kr / liter
 • Självpolerande kopparbaserad bottenfärg Hempel Mille Vit

  Från 392 kr / liter
 • Självpolerande kopparbaserad bottenfärg International Cruiser Polishing Antifouling

  Från 396 kr / liter
 • Mjuk kopparbaserad bottenfärg Hempel Classic

  Från 420 kr / liter
 • Självpolerande biocidfri bottenfärg för propeller & drev Hempel Ecopower Prop Spray

  618 kr / liter
 • Mjuk kopparbaserad bottenfärg International Fabi One

  Från 280 kr / liter
 • Självpolerande kopparbaserad bottenfärg Jotun NonStop EC

  600 kr / liter

Skydda din båt med självpolerande bottenfärg

Självpolerande bottenfärger erbjuder ett optimalt skydd mot skadlig beväxning för din båts underdel . Den unika egenskapen hos dessa färger gör att beväxning släpper efterhand som färgen ”kalvar” av sig. Det sparar både tid och ansträngning. Viktigt att notera är att du bör säkerställa att den bottenfärg du väljer är godkänd för din specifika hemmahamn.

De flesta självpolerande bottenfärgerna har en dubbel strategi. De är både självpolerande – dvs att beväxning såsom alger och havstulpaner släpper i takt med att färgen släpper tunna tunna skikt hela tiden – och de har även innehåll av någon form av biocid som aktivt motverkar påväxt. Den vanligaste biociden är koppar.

Nymålad med självpolerande bottenfärg

Bred variation för olika regioner

Med tanke på Sveriges kusters varierande förhållanden erbjuder vi självpolerande bottenfärger för varje region. De är alltså särskilt utformade för olika geografiska regioner, från Västkusten till Ostkusten, Norrlandskusten och även för insjöar. Dessutom säljer vi olika färger baserat på den maximala rekommenderade hastigheten, från lugnare 0-15 knop till snabbare 50 knop och uppåt.

Olika typer för olika behov

Av de olika typerna av skydd som erbjuds är kopparbaserade bottenfärger mest populära, men för de som söker miljövänliga alternativ finns även biocidfria färger. För dig som har aluminiumbåt finns specifika alternativ som passar bäst just på den båttypen. Se till att dubbelkolla att färgen är godkänd för just din hemmahamn.

Världskända varumärken

Vi är stolta över att sälja toppvarumärken inom självpolerande bottenfärger, inklusive Hempel, International och Jotun. Dessa märken garanterar högkvalitativa produkter som du kan lita på när det kommer till att skydda din båt säsong efter säsong. Vi slår gärna ett extra slag för Hempel som vi tycker har de mest innovativa och bästa alternativen.

Att köpa självpolerande bottenfärg på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av självpolerande bottenfärg på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

När du vill ge din båt det bästa skyddet med minimal ansträngning är självpolerande bottenfärg ditt självklara val.