Färgborttagning (4)

Här köper du färgborttagning till din båt. Ett medel för färgborttagning (eller paint stripper / paint remover) kan vara en stor tidsbesparare. Istället för att slipa bort färgen – vilket ofta kan ta lång tid – penslar du på färgborttagningsmedlet och väntar en stund – därefter kan du enkelt ta bort färgen. Funkar på 1-komponentsfärg.

Vi säljer färgborttagning från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Torkel rekommenderar

  Färgborttagningsmedel Lefant Paint Remover

  Färgborttagning utan lösningsmedel har många fördelar: du slipper kapsla in båten & du sparar miljön. Denna är dessutom otroligt effektiv, och blir därför en solklar favorit!

  Färgborttagningsmedel Lefant Paint Remover

  från 469 kr
  Till produkten
 • Färgborttagningsmedel Owatrol Marine Strip

  från 219 kr
 • Färgborttagningsmedel Lefant Paint Remover

  från 469 kr
 • Färgborttagningsmedel Hempel Paint Stripper

  769 kr
 • Färgborttagningsmedel Owatrol DSP 800 Multi Stripper

  349 kr

Färgborttagning till båten

När man har båt är det inte ovanligt att man skall måla – oavsett om du behöver korrigera vattenlinjen eller byta bottenfärg kan du behöva ta bort den gamla färgen. Det finns egentligen bara tre sätt – du kan skrapa, du kan slipa eller så kan du använda färgborttagning.

färgborttagning på båt
Med färgborttagning blir jobbet enklare

När du använder färgborttagning är den stora vinsten att färgborttagningsmedlet mjukar upp färgen till en nivå där den blir väldigt enkel att skrapa bort. Du penslar helt enkelt på medlet på den gamla färgen, väntar en tid enligt anvisning – och sen är det bara att skrapa bort. Du slipper slipdamm och du slipper använda massor med sandpapper bara för att få bort färgen.

Det är viktigt att påpeka att färgborttagning bara fungerar på enkomponentsfärg.

Vi säljer färgborttagning från kända varumärken

I vårt breda sortiment säljer vi färgborttagning från kända varumärken som Owatrol och Lefant. Du kan självklart köpa de allra mest populära färgerna – de har lite olika namn som till exempel Paint stripper, Marine stripper och Paint remover.

Att köpa färgborttagning på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av färgborttagning på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina prylar billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.