Propeller- & drevfärger (4)

Här köper du propeller- & drevfärger till din båt. Både propellerfärg och drevfärg är sprayfärger som gör det enkelt att komma åt och få en fin jämn yta. De är precis som för vanlig bottenfärg av olika typ beroende på hur mycket påväxt av alger och havstulpaner du vill skydda dig mot. Kolla därför så att färgen du väljer är godkänd för det område du skall använda den i.

Vi säljer propeller- & drevfärger från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Hård självrengörande biocidfri bottenfärg för propeller & drev Hempel Silic One Propeller Kit

  479 kr / liter
 • Propeller- och drevfärg Jotun Aqualine VK

  från 309 kr
 • Grundfärg för drev, propeller och trimplan International Propeller Primer

  339 kr
 • Propeller- och drevfärg International Trilux Propeller

  409 kr

Drevfärg och propellerfärg till båtens drev  och propeller – enklare underhåll

Drevfärg och propellerfärg är bottenfärg som är speciellt framtagen för att sitta på båtars drev och propeller (såvida du inte har en propeller i koppar eller liknande i vilket fall den inte skall målas). De finns både som färg du målar med pensel, och sprayfärg. Precis som andra bottenfärger behöver du förbehandla drev och propeller innan du målar.

Rengöring, grundfärg och sist drevfärg är modellen. Första gången du målar bör du måla två skikt av drevfärgen – därefter räcker det ofta (lite beroende på vilken drevfärg du köper) med en strykning per år.

drevfärg på drev
Med ett nymålat drev slipper du påväxt av alger och havstulpaner – även nya drev kan behöva målas

Viktiga egenskaper

Precis som med andra bottenfärger finns det drevfärg och propellerfärg som är tillverkad med biocider – aktiva ämnen som motverkar påväxt såsom alger och havstulpaner. Eftersom det finns olika kraftfulla drevfärger / propellerfärger med biocider behöver du vara säker på att den drevfärg eller propellerfärg du skall använda är godkänd för dina farvatten. Det finns givetvis också biocidfria drevfärger som är godkända för alla vatten – med en sådan färg behöver du rengöra drevet några gånger per säsong beroende på var du har båten.

Välkända varumärken

Vi säljer ett brett utbud av drevfärger och propellerfärger från marknadens allra bästa tillverkare och varumärken. Vi har allt från Hempel, International och Jotun i vårt sortiment.

Att köpa drevfärg och propellerfärg på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av drevfärg och propellerfärg på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.