Här köper du kölsvin- & motorrumsrengöring till din båt. Ett kölsvinsrengöringsmedel eller motorrumsrengöringsmedel är avfettande och djuprengörande. Just i både motorrum och kölsvin bildas det alltid smuts och fett som kommer från eventuella läckage eller föroreningar från motorrumet och motorn. Dieselolja, olja, glykol och smutsigt kylvatten har en otrolig förmåga att sippra ut – eller också spiller man kanske lite när man gör service på båten. Oavsett vilket kan rätt rengöringsmedel göra susen.

Vi säljer kölsvin- & motorrumsrengöring från kända varumärken som Star Brite och Ecoworks Marine – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Kölsvin- & motorrumsrengöring ger rena kölsvin och motorrum

Kölsvinsrengöring och motorrumsrengöring är något av det tråkigaste att hålla på med ombord – men det är också oerhört viktigt. Att hålla kölsvin och motorrum rent är inte bara renare och skönare – det bidrar också till båtens övergripande hälsa och funktionalitet. Eftersom både motorrummet och kölsvinet är utsatta för kontinuerliga påfrestningar från oljeläckage, föroreningar och diverse annan smuts är det avgörande att använda rätt rengöringsmedel. Ett rengöringsmedel av hög kvalitet bryter ner och tar bort envisa fläckar, vilket bevarar båtens livslängd och skönhet.

kölsvin- & motorrumsrengöring håller lukten av olja borta

En aspekt som är särskilt viktig att undvika ombord är som bekant dålig lukt. Har du smuts och föroreningar i kölsvinet eller motorrummet kan det verkligen bidra till en unken lukt. Att välja rätt kölsvin- och motorrumsrengöring är därför nyckeln till ett effektivt underhåll. Dessa produkter är skräddarsydda för att avlägsna de svåraste fläckarna, allt från oljeläckage till glykol och läckage från toalettsystemet. När du investerar i kvalitetsprodukter, garanterar du en längre livslängd och högre prestanda för din båt.

Olika förpackningar för olika behov

Kölsvin- & motorrumsrengöring kommer i både stora och små förpackningar – och du kan filtrera på den storlek du vill köpa. Oavsett om du behöver en liten mängd rengöringsmedel för en snabb uppfräschning eller en större mängd för en fullständig rengöring, har vi alternativ för dig. Välj mellan förpackningsstorlekar upp till 1 liter eller de som är över 1 liter för att passa ditt specifika behov.

Välkända varumärken för bästa resultat

Vi brinner för att bara sälja båttillbehör som vi vill använda på våra egna båtar. Hos oss kan du köpa kölsvin- & motorrumsrengöring från varumärken som har bevisad effektivitet. Vi erbjuder rengöringslösningar från ledande märken som Ecoworks Marine och Star Brite. Dessa varumärken är kända för sina högkvalitativa produkter som garanterar en djuprengöring av kölsvin och motorrum. Med dessa produkter kan du vara säker på att din båt får den omsorg den förtjänar.

Att köpa kölsvin- & motorrumsrengöring på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av kölsvin- & motorrumsrengöring på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Så när det är dags att ge din båt den djuprengöring den behöver kan vi rekommendera dig att ta med lite kölsvin- & motorrumsrengöring i planen!