Slipning (341)

Här köper du allt för slipning av din båt. Att slipa båten kan vara allt från enkelt lätt och kul till precisa motsatsen. Med rätt prylar och verktyg blir jobbet så otroligt mycket enklare – oavsett om det handlar om slipmedel, prylar för handslipning, sliprondeller eller slipmaskiner.

Vi säljer allt för slipning från kända varumärken såsom Mirka, Rupes, Starcke och 1852-Marine – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Slipning av båten – på det enkla sättet

Slipning är inte bara en process – det är ett hantverk som kräver både precision och rätt verktyg. Ett bra slipjobb kan förändra utseendet och kvaliteten på båtens yta, och därför är valet av rätt slipmaterial avgörande. Denna teknik avlägsnar oönskade material eller ojämnheter från ytan för att ge den önskade finishen.

Men framförallt är slipning ett hårt jobb som tar många timmar i anspråk. Om du skall slipa hela skrovet för att lacka båten – eller om du skall slipa bort all gammal bottenfärg för att måla ny – så får du räkna med många tiotals timmar med slipmaskinen. Om du ser till att ha rätt utrustning kan du lätt halvera tiden jämfört med dåliga eller felaktiga prylar.

Med rätt slippapper blir jobbet enklare

Stort utbud för olika behov

Varje slipningsprojekt är unikt, och därför har vi ett brett sortiment av verktyg och tillbehör.

 • Handslipning: Perfekt för detaljarbete och mindre ytor – här hittar du slippapper (vanligt sandpapper).
 • Slipmaskiner: Ett måste för större projekt – ökar effektiviteten och hastigheten avsevärt (för enklaste och bästa resultat kan vi rekommendera excenterslipar).
 • Slipmedel: För den sista finishen.
 • Sliprondeller: Välj från grovlekar som P40 till P4000, anpassade för alla dina behov.
 • Slippapper för planslip: Från snabbavverkande grovt till fina papper för den släta finishen du alltid har drömt om.
 • Mellanläggsplattor: förlänger livslängden på din slipmaskin.
 • Stödrondeller: När det är dags att byta ut – för fäste av sliprondeller.
 • Dammsugare: Håll ditt arbetsområde rent och dammfritt
 • Dammsugarpåsar: byt ofta så funkar dammsugaren bättre.
 • Dammsugarslangar: för bästa resultat.

Smart shopping med våra filter

Vi vet att det kan vara överväldigande att navigera i så många produkter. Därför har vi skapat smarta filter för att hjälpa dig hitta precis det du behöver. Sök efter specifik grovlek, märke eller till och med särskilda egenskaper hos dammsugare. Våra filter är här för att göra ditt inköp så smidigt som möjligt.

Varumärken du kan lita på

När det kommer till slipning är kvaliteten på verktygen avgörande. Vi är stolta över att erbjuda produkter från kända varumärken som Mirka, 1852-Marine, 3M, Hermes, och Starcke. Oavsett ditt behov, kan du lita på att våra produkter levererar varje gång.

Att köpa allt för slipning på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av allt du behöver för slipning på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Allt det här kanske låter enkelt, men det kräver rätt verktyg och kunskap. Vårt sortiment och användarvänliga plattform hjälper dig att hitta precis det du behöver för att ditt projekt ska bli en succé. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en entusiastisk hemmafixare är vi här för att hjälpa dig uppnå perfektion i din slipning!