Här köper du kedjematarrör till din båt. Ett kedjematarrör är ett svängt rör som du monterar på däck ovanför skottet där du förvarar din kätting eller kedja till ditt ankarspel. När ditt ankarspel matar ut kedjan löper den fritt och snyggt genom matarröret. På så sätt kan du ha ankarkättingen dåld i ett skott men ändå ha ditt ankarspel redo närhelst du vill kasta ankar.

Vi säljer kedjematarrör från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Däckgenomföring med lock, rostfritt stål

  1 019 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Kedjematarrör Lofrans Chain Pipe SX2/SX3, Ø110 mm

  2 195 kr
  1 i lager (fler kan köpas)

Köp ett kedjematarrör för en bättre funktion av ditt ankarspel

När det gäller att optimera funktionen av ditt ankarspel är ett kedjematarrör oumbärligt. Det svängda röret monteras på däck ovanför utrymmet där ankarkättingen samlas upp. Sedan leder man kättingen genom röret vilket gör att kedjan kan löpa fritt och snyggt genom röret vid utmatning. På så vis slipper du ha kättingen på däck men har ändå ankarspelet redo att användas när du önskar.

Att investera i ett kedjematarrör innebär att du värdesätter en prydlig och funktionell båtupplevelse. Genom att se till att kedjan löper smidigt undviker du trassel och onödigt slitage, samtidigt som det blir snyggare och trevligare ombord. Det hjälper inte bara till med att hålla allt snyggt och prydligt, utan det ökar också effektiviteten och säkerheten när du behöver kasta eller dra upp ankar.

Med ett kedjematarrör slipper du se kättingen! Obs: bilden är ett montage.

Världskända varumärken

När du handlar hos oss kan du vara säker på att få kvalitetsprodukter. Vi är stolta över att erbjuda kedjematarrör från världskända varumärket Lofrans, känt för sin pålitlighet och slitstyrka. De är stora på allt inom ankarspel och dess tillbehör. Genom att välja Lofrans väljer du en produkt som har bevisat sin kvalitet och hållbarhet under många år i marina miljöer.

Att köpa kedjematarrör på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja fina kedjematarrör på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Vill du ha ordning och reda på däck – och en snygg lösning som gör att ankarspelet används utan att kättingen är synlig – då kan vi rekommendera dig att köpa ett kedjematarrör!