Att köpa en ankarrulle är ett av de enklaste sätten att förenkla sitt båtliv. De är helt enkelt till för att göra ankringen enklare – oavsett om det är en ankarbandsrulle som organiserar ankarlinan, eller om det är en ankarrulle som ser till att ankarlina och kätting löper fint över relingen.

Vi säljer både klassiska ankarrullar, ankardävertar och ankarbandsrullar från välkända märken som Ankarolina, NOA & 1852-Marine. Givetvis med prisgaranti & galet snabba leveranser.

Öppna filter

Köp ankarrullar hos Moory

En ankarrulle håller ut lina/kätting från båten, på så vis undviker man skador i skrovet. En ankarrulle med möjlighet att fästa ankaret på är likväl snyggt som praktiskt då det sparar en hel del plats i båten som ankaret annars hade tagit upp. Du slipper också vatten och smuts i båten som ofta finns på ankaret. En ankarrulle kommer väl tillpass vid användning av ett ankarspel för att leda linan/kättingen rätt. Ankarrullen håller också linan/kättingen på plats så att den inte ”far och flänger”.

En ankarbandsrulle är något helt annat – men som också den syftar till att förenkla din ankring. Det är helt enkelt en rulle med en ankarlina i bandform som du använder för att rulla upp ankarbandet med. Smidigare kan det inte bli!