Ankarsäckar (1)

Här köper du ankarsäckar till ankarlinan på din båt. Med en ankarsäck blir ankringen enklare och roligare – du kan fästa den på pulpiten och det blir smidigt att lägga i ankaret eller ta upp det och hela tiden hålla koll på ankarlinan.

Vi säljer ankarsäckar från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Storsäljaren

  Det här är en gedigen och slitstark ankarsäck med smidiga spännen och ett rymligt luftigt inre. Den har allt vi tycker en bra ankarsäck skall ha - köp den och få en bättre organiserad ankarlina på båten!

  Ankarsäck Robline, för upp till 50 meter ankarlina, blå

  309 kr
  Till produkten
 • Ankarsäck Robline, för upp till 50 meter ankarlina, blå

  309 kr
  6 i lager

Ankarsäckar för enklare ankring på båten

En ankarsäck är en fiffig sak som gör ankringen enklare – eller i alla fall handhavandet av din ankarlina. Genom att förvara ankarlinan i en ankarsäck som du kan fästa på mantåg eller pulpit kan du låta ankarlinan matas ut ur ankarsäcken samtidigt som ankaret sjunker till botten – och båten närmar sig land. Det gör att du kan ha händerna fria.

När du skall ta upp ankaret matar du helt enkelt ner linan bit för bit i din ankarsäck och när du är klar kan du vara säker på att tampen inte har snott sig eller ligger i trassel – eftersom du fyllt på uppifrån. På så sätt fyller ankarsäckar två olika och viktiga funktioner – de både förvarar och organiserar ankarlinor.

ankarsäck på båt
Med en ankarsäck får du både organiserad ankarlina och bättre förvaring!

Viktiga egenskaper

Ankarsäckar tillverkas för att tåla marina miljöer riktigt bra – de skall klara fukt, oväder och regn och de skall klara saltvatten. De skall också utstå mycket UV-strålning eftersom de monteras utomhus där solens strålar kommer åt.

Därför görs ankarsäckar med ett antal viktiga egenskaper som gör att de klarar sin uppgift. De skall som sagt vara vattenavvisande, och de skall tåla UV-strålning. De skall helst också ha någon form av snabbspänne så att du enkelt kan sätta på och ta av dom från pulpit eller mantåg. De skall också helst vara luftiga så att ankarlinan inte får ligga i blött tillstånd för länge. Slutligen skall de naturligtvis rymma så mycket ankarlina du har.

De ankarsäckar som vi säljer på Moory uppfyller alla dessa villkor!

Välkända varumärken

Vi säljer ankarsäckar från världskända Robline – eftersom de dessutom tillverkar några av marknadens bästa ankarlinor vet de vad de talar om när det kommer till ankarsäckar.

Att köpa ankarsäckar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av ankarsäckar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.