Fyndhörna (2432)

I vår fyndhörna hittar du verkligen fynd. I vårt sortiment med över 20.000 produkter i lager finns det en hel del som våra datorsystem tycker har sålt lite för lite. Ingen tycks ha berättat för systemet att det här är riktiga kvalitetsprodukter från välkända märken och att de absolut inte alls borde reas ut. Men tur är väl det för dig – här kan du verkligen göra ett kap!

Öppna filter

Fynd i vår fyndhörna – till dig, bryggan, båten eller stugan

Vi på Moory är stolta över att ha sveriges bredaste sortiment av båttillbehör på nätet. Vi säljer allt från flytvästar till fendrar, ankarlinor och sjökort – och precis allt däremellan. En del av det vi säljer är sånt som du köper jättesällan – som en ny plotter eller GPS, och en del är sånt som du köper varje år som båttenfärg eller båtvårdsprodukter. Oavsett vilket är det ju alltid härligt att kunna göra en bra affär och få ett riktigt bra pris – för din del. För vår del är sortimentet levande och det händer ofta att man som handlare behöver göra plats på lagret för nytillkommande produkter – eller inför vintern när vi tömmer ut säsongsprodukterna inför kommande säsong.

Se därför till att alltid hålla koll på vår fyndhörna så att du inte missar något!

båtvård i fyndhörnan
Båtvårdsprodukter är en typisk kategori där det dyker upp fynd i fyndhörnan!

Att köpa fyndprodukter av Moory

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av båttillbehör på nätet. När du köper av oss – oavsett om det är till ordinarie priser eller till rea och i fyndhörnan – kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just det tillbehör du behöver.

  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.

  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).

  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.

  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.

  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.