I hamn & iland (2187)

Här köper du allt för att vara i hamn & iland med din båt. När du lagt till vid bryggan eller i naturhamnen finns det massor med prylar som gör båtlivet roligare, bekvämare och bättre. Vi har ett superbrett sortiment av allt du behöver.

Vi säljer allt för i hamn & iland från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

I hamn och iland – meningen med båtlivet

För en del är hela poängen med båt och båtliv att komma fram till hamnen, ön eller den vackra tilläggningsplatsen vid favoritviken för att kunna njuta, ta det lugnt och bara vara. För andra är det att komma först till ön – men de kallas kappseglare och får leta produkter i andra kategorier. Låt oss för ett ögonblick fokusera på dig som älskar båtlivet i hamn och iland!

När du kommer fram till en ö – oavsett om det är en naturhamn eller en känd gästhamn längs våra sjöar, skärgårdar och kuster – börjar den kanske härligaste delen av båtlivet. Du som längtar efter att få röra på benen kan göra det, du som tycker att navigeringen och åkandet är ansträngande och ansvarsfyllt kan äntligen slappna av – och du som sitter bredvid och tycker det är tråkigt kan äntligen göra din grej. Oavsett vem du är och vad just du brinner för finns det en aktivitet som är perfekt för dig – när du kommer iland.

båt i dimma
Även om det är dimma och ön är liten är det härligt att vara i hamn och iland!

Massor med produkter för båtlivet i hamn och iland

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av båttillbehör och inte minst när det kommer till allt du behöver när du är i hamn – eller iland. Vi säljer produkter i alla möjliga kategorier såsom

 • Fiske – vi är inga fiskeexperter men att meta bredvid båten kan vi allt om
 • Flytande nyckelringar – toppen för att slippa se nycklarna till båten sjunka
 • Grillning – handen på hjärtat: vem älskar inte att grilla när man är ute med båten?
 • Klistermärken – små fiffiga hjälpredor som alltid är redo att tipsa dig
 • Köksutrustning – allt du behöver för att äta, baka, laga och äta – t.ex. plastglas och melamintallrikar
 • Komfort – stolar, dynor, bord och mysprylar – och mycket mer
 • Till bryggan – oavsett om du behöver en bryggstege eller badtermometer – är det till bryggan hittar du det här
 • Till hunden – allt för hundarna ombord – utom möjligen flytvästar för hundar som faktiskt finns under ”på människan
 • Vattensport – åkringar, wakeboards, linor och allt annat du behöver för att ha massor av kul på vatten
 • Väskor – drybags och duffels… man behöver mycket att packa i när man skall ut med båten

Världskända varumärken

Vi säljer produkter för båtlivet i hamn och iland från tusentals varumärken. Nåja – väl ett femtiotal. Vi har breda sortiment från varumärken som 1852-Marine, Aquaquick, Baltic, Barka, BASE, Bedflex, Bestway, Black Island, Cobb, ComfortSeat, Couleur Mer, Davis Instruments, ESM, Eurodesign, Fendequip, Feuerhand, Forniture Nautiche Italiane, Gill, Hunter, JOBE, Kasco, Lagun, Lalizas, Marine Business, Mistral, Moory, Nordiska Plast, Nuova Rade, O’Brien, Omnia, Palm, Plastimo, Radar, Robship, Roca, Scoprega, Silva, Sjöassistans, Skeppshultstegen, Smayda, Spinlock, Splash, Springfield, Strahl och UltraGlozz. Puh… rätt många alltså.

Att köpa dina båtprylar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av produkter för i hamn och iland på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just de prylar du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina produkter billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.