Utomhusmatlagning (793)

Vill du laga mat utomhus? Då har du hittat rätt! Här köper du alla tänkbara produkter för just dessa aktiviteter: grillar, stormkök, eldstäder, campingköksutrustning och mycket mer. Att laga mat utomhus hör både båtlivet och friluftslivet till, och ofta är det dom allra bästa stunderna när matlagningen får ta tid och det finns tid att umgås med nära och kära.

Vi säljer alla produkter du behöver – givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Om konsten att koka, steka, grilla & elda utomhus

Att kunna koka, steka, grilla och elda när man är ute i naturen, med båten eller ute och campar är en central del av många av våra äventyr. Det är lika kul och härligt vare sig det gäller en familjepicknick, en båttur, en vandring i naturen eller bara en mysig kväll i trädgården. Förmågan att tillaga mat och skapa värme i olika miljöer är inte bara en nödvändighet utan också en njutning, en ritual som förenar oss med naturen och varandra. Med rätt utrustning kan denna upplevelse bli ännu mer härlig och problemfri.

Vi älskar att laga mat ute själva – så vår den här kategorin i vår webshop är skapad med just detta i åtanke – att ge dig det bästa verktyget för varje tillfälle där du vill koka, steka, grilla eller elda. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller bara vill börja utforska, har vi något för alla. Med våra smarta filter och detaljerade produktinformation kan du enkelt hitta det du behöver.

Med rätt utrustning blir matlagningen utomhus roligare!

Olika typer för olika ändamål

Det finns ingen ”en-storlek-passar-alla” när det kommer till utrustning för att koka, steka, grilla och elda. Därför har vi en mängd underkategorier med allt från stormkök till portabla grillar och eldtunnor. Är du ute efter ett gaskök med både kastruller och stekpannor? Eller kanske bara en enkel gasolgrill för den snabba utflykten? Vi har delat in sortimentet i följande kategorier:

 • Stormkök: Här kan du köpa allt från gaskök till multifuelkök – och självklart både tillbehör och reservdelar. Den här typen av kök är ett kompakt och lättviktigt kök som ofta används av vandrare och campare. Det är oftast designat för att koka vatten eller laga enklare rätter i skyddade förhållanden.
 • Campingkök: Ett något större bärbart kök än stormkök, designat för att laga mat i campingmiljöer. De kan drivas av olika bränsletyper och kan ha flera brännare. Välj mellan en eller två brännare.
 • Portabla grillar: Du kan köpa både portabla gasolgrillar och portabla kolgrillar. Lätta och bärbara grillar avsedda för utomhusbruk, som vid picknickar, camping eller till och med stranden. De kommer i en mängd olika stilar och bränslekällor.
 • Öppen eld: Att laga mat direkt över en öppen låga, ofta genom att placera en gryta eller panna på stenar eller en galler över elden. Detta kräver uppmärksamhet på brandsäkerhet och kan ge maten en rökig smak.
 • Eldtunnor: Behållare, ofta tillverkade av metall, avsedda för att innehålla eld på ett säkert sätt. Används ofta i trädgårdar eller på campingplatser för både värme och matlagning.
 • Tändningsdon: Verktyg och utrustning som används för att starta en eld. Du kan välja mellan stormtändare & gaständare, gnisttändare och tändstål
 • Bränsle: Material som används för att driva ett kök eller starta en eld. Vi säljer både gasflaskor och bränsle till spritkök, men även bränsleflaskor och tillbehör.
 • Tändvätskor: Flytande eller gel-formade ämnen som hjälper till att snabbt tända bränsle, särskilt kol eller ved. Det bör användas med försiktighet på grund av dess brandfarliga natur.

Välkända varumärken

Vi har ett stort sortiment och säljer produkter från kända varumärken som Primus, Cobb och Feuerhand. Dessa varumärken är kända för sin kvalitet, hållbarhet och innovativa design. Med deras produkter kan du vara säker på att du får det bästa möjliga resultatet varje gång du använder dem.

Smarta filter för en enklare shoppingupplevelse

Vi förstår att alla har olika behov och preferenser. Därför har vi skapat smarta filter för att hjälpa dig att hitta exakt vad du letar efter. Vill du ha ett kök med en effekt på 3000 W? Eller kanske ett som har piezotändning? Använd våra filter för att snabbt och enkelt hitta rätt produkt.

Att köpa allt för att koka, steka, grilla & elda på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av allt för att laga mat ute på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

När du vill utforska, uppleva och njuta av naturens skönhet, låt oss vara din guide för allt du behöver när det kommer till att koka, steka, grilla och elda.