Islådor (1)

Här köper du islådor till din båt. En islåda är ett plastfat med många små kubiska fack – du häller i vatten och sätter in i frysen och snart har du härliga iskalla isbitar. Nuförtiden har många båtar frys ombord – har du det skall du självklart ha is till den kylda drycken!

Vi säljer islådor från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Islåda Nordiska Plast, vit, 268 x 100 x 30 mm

  29 kr
  7 i lager

Islådor till båt, husbil, hus & hem

En islåda är det perfekta exemplet på något man ofta behöver men inte alltid har. Och när man kommer på att man behöver det är det liksom försent – eftersom vattnet behöver frysa först. Därför är det en bra idé att ha flera islådor till hands – och att alltid frysa in nytt vatten så fort man använt iskuberna från en islåda.

Inte alla har lyxen att ha frysbox i båten eller husbilen kanske – men med rätt kylbox kan en islåda och dess is hålla rätt länge. Du kan också ha islådorna till olika vätskor – Ett bra tips är att frysa in vätskor av olika färg och smak så får du ett härligt tillbehör till sommardrinken.

iskuber från islåda
Med en bra islåda är det enkelt att få till snygga iskuber

Viktiga egenskaper som du kommer att gilla

Islådor kommer med en lång rad fördelar och har en del egenskaper som vi särskilt gärna vill lyfta fram – som gör det enklare för dig att förstå varför den ena islådan är bättre än den andra.

Alla våra islådor är BPA-fria (och självklart godkända för livsmedel). Självklart tål de också att frysas – annars vore det ju konstigt. Se också till att välja en islåda som tål att diskas i diskmaskin så blir hanteringen enklare.

Att islådan är tillverkad i mjuk plast är också en stor fördel. Genom att vrida den i längsriktning får du isen att släppa enkelt från de små kuberna – och de blir enkla att hälla ut i en skål eller i drinken.

Använder du våra filter för viktiga egenskaper kan du alltså få fram precis de islådor som passar dina behov.

Islådor med olika form och olika varumärken

Vi säljer islådor framförallt i färgen vit – det är den i särklass mest populära färgen. Vi har också islådor från marknadens bästa varumärke för islådor – Nordiska plast.

Att köpa islådor på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja islådor (och annat som gör köket mer komplett) på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just de produkter – till exempel islådor – du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din islåda billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt