Komfort (267)

Här kan du köpa allt som ger skön komfort till din båt. Det kan vara många saker – som en matta att lägga utanför båten för att skapa en välkomnande känsla och slippa smuts ombord!

Vi säljer produkter för komfort från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Komfort ombord – maxa din båtupplevelse

För många av oss handlar båtlivet lika mycket om avkoppling och njutning som det handlar om själva seglandet eller färden. När vi tänker på komfort tänker vi ofta på mjuka kuddar, praktiska båtbord eller sköna dynor. Och det är precis vad det handlar om. Komfort är den lilla extra touchen som gör din båtupplevelse komplett. Varför nöja sig med mindre när du kan ha allt?

Med lite sköna kuddar blir båtäventyret komplett!

Att investera i rätt komfortprodukter för din båt är inte bara en fråga om att göra resan trevligare. Det handlar också om att skapa en bättre upplevelse för alla ombord – från den mest erfarna i  besättningen till det minsta barnet. Med rätt tillbehör kan du förvandla din båt till ett andra hem, där varje ögonblick till havs blir ett minne för livet.

Olika lösningar för olika behov

Vi tror att vi har norra Europas största sortiment och lager av komfort och komfortprylar till båtliv och friluftsliv.

Oavsett om du seglar i skärgården, kryssar på öppet hav eller bara vill ta det lugnt i hamnen finns det komfortlösningar för varje tillfälle. För den som vill njuta av en måltid ombord är ett stabilt och praktiskt båtbord ett måste. Och vad vore en solig dag på däck utan bekväma båtdynor att slappna av på?

Många väljer också att komplettera med sköna båtmattor, mjuka båtkuddar och praktiska vikstolar. Och för den som vill ha det lilla extra finns alltid speciallösningar som dryckeshållare för mantåg, räcken & pulpit, eller solsegel för den perfekta skuggan.

Hos oss kan du alltså köpa allt från båtbord (inte minst kompletta båtbord), båtdynor, båtsäten och båtstolar, båtmattor och båtkuddar, vikstolar och allt för att sova ombord (såsom sängkläder).

Många olika material och färger

Vi säljer allt från mjuka bomullsdynor till slitstarka syntetiska mattor – hos oss kan du köpa komfort-produkter i en mängd olika material. Och inte att förglömma – färgen kan göra mycket för helhetskänslan. Välj mellan allt från diskreta nyanser i trä och metall till livfulla färger i tyger i rött, blått, gult och grönt som ger din båt en personlig prägel.

Världsledande varumärken inom båtkomfort

Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter från några av de mest erkända varumärkena inom båtkomfort. Med märken som ESM, Lagun, Roca, Springfield, NOCK, Marine Business, Robship, ComfortSeat och Primus vet du att du får kvalitet i varje produkt.

Att köpa komfort till båten på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av allt för komfort ombord, på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Så om du vill förhöja stämningen och känslan på ditt nästa frilufts eller båtäventyr kan vi verkligen rekommendera dig att investera  i lite sköna prylar för komfort!