Vattensport (188)

Här kan du köpa allt du behöver till vattensport – ett självklart och roligt sätt att förhöja båtlivet på. Vi har prylarna till massor med olika vattensporter – låt dig inspireras!

Vi säljer allt till vattensport från både välkända och okända varumärken. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Vattensport – roliga äventyr för hela familjen

Vattensport och allt inom vattensport är kul, fartfyllt och lustfyllt för alla i familjen. Här kan du köpa massor med roliga komplement till dig, din familj, din båt och ditt båtliv – eller din fritid. Få saker är så rofyllda och avslappnande som just vattensport – oavsett om du älskar att flyga fram över vattenytan på ett par vattenskidor eller en åkring – eller om du älskar stillheten och lugnet som en ensam tur på en SUP kan ge.

Vattensporter tar dig snabbt till stunden, nuet och du landar i en härlig känsla av välbefinnande. Om du redan har båt är många av vattensporterna perfekta komplement – en uppblåsbar SUP eller kanot kan du enkelt ha med dig på motorbåten eller segelbåten och ta fram när du väl kommer fram till ön. Kanske du gillar att ligga i samma naturhamn några dagar – då har du dina vattenleksaker nära till hands för lata sköna dagar på vattnet.

Och du – glöm inte flytväst när du håller på med vattensport!

vattensport - SUP på hav
Med rätt vattensport-prylar får du ett härligare båtliv

Stort sortiment i massor med kategorier

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av allt inom vattensport och du kommer garanterat att hitta och kunna köpa precis det du behöver. Vårt utbud spänner över:

 • Uppblåsbara kajaker & kanoter – lätta att packa ner och snabba att blåsa upp. Perfekt att ha med sig på båten, men passar precis lika bra på landstället.
 • Åkringar / Tubes – superroliga leksaker för alla med en motorbåt – barnen älskar dom! Här hittar du också den omåttligt populära produkten bananbåt.
 • Badmadrasser & badflottar – för lata härliga dagar på vattnet.
 • Dragstångar & vattenskidskrokar – behövs för att få en bättre och högre fästpunkt – och roligare åkning, oavsett om det är vattenskidor eller något annat bakom båten som ska dras.
 • Dyk- & badleksaker – perfekta tillbehör till båten och båtlivet – här köper du allt från armpuffar till badmössor, cyklop, cyklop- & snorkelset, simfötter och simglasögon.
 • Lagningssatser – för dina uppblåsbara vattenleksaker så behöver du aldrig oroa dig för punktering.
 • Linor – gör vattensporten roligare – i synnerhet om de flyter.
 • Kneeboards – enkelt och roligt för alla i familjen.
 • Pumpar – skall du köpa uppblåsbara vattenleksaker måste du såklart ha en bra pump!
 • SUP – har vuxit enormt sista åren inom båt och fritid. Det är inte så konstigt med tanke på hur smidiga de är att ta med sig och hur härliga de är när man blåst upp dom!
 • Vattenskidor – superkul och inte alls så svårt som många kanske tror.
 • Wakeboards – lite som en mini-surfbräda eller snowboard på vatten. Superroligt!
 • Paddlar – till alla tänkbara uppblåsbara vattenleksaker som kajaker, kanoter, SUP och mycket mer.

Kända varumärken

Vi säljer ett gigantiskt sortiment av allt inom vattensport – man kan nog verkligen säga att vi är all-in 🙂 Vi har valt ut vårt breda utbud från marknadens bästa tillverkare och starkaste varumärken. Hos Moory kan du köpa vattensport-prylar från varumärken såsom 1852-marine, Aquaquick, Base, Bestway, Black island, Jobe, Mistral, O’brien, Radar, Scoprega, Smayda och Splash.

Att köpa allt inom vattensport på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av vattensport-prylar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Oavsett om du letar efter något roligt till båten, sommarstugan eller husbilen som familjen kan ha för vattenlek – eller du är ett proffs som hoppar, dyker och slår volter – kan vi rekommendera vårt sortiment av allt inom vattensport!