Armpuffar (1)

Här köper du armpuffar och simpuffar till dina barn och ditt båtliv. För de allra minsta är armpuffarna perfekta flythjälpmedel när det badas och plaskas. De är också bra när man skall vänja sig vid vatten och lära sig simma. Kom bara ihåg att armpuffar inte är som en flytväst – barnens små armar kan glida ur puffen så du behöver alltid hålla uppsikt på dina barn i armpuffarna.

Vi säljer armpuffar från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Armpuffar Splash Floatie, 0 – 30 kg, röd

  29 kr
  2 i lager

Armpuffar till de minsta – perfekt för barnen

Armpuffar är små uppblåsbara ringar som små barn kan ha på sig för att hålla sig flytande i vattnet. De är bra för att hjälpa barnen vänja sig vid vatten innan de har lärt sig simma. Det finns nya rejält förbättrade armpuffar – eller simpuffar som de också kallas – som sitter riktigt bra  fast och ger ett högt läge i vattnet. Det ger barnet självförtroende och gör det enklare att lära sig.

Kom ihåg att armpuffar och simpuffar aldrig kan ersätta en flytväst – du behöver alltid ha uppsikt över ett barn med armpuffar. Men så länge du är med och har koll kan verkligen både armpuffarna och de lite större och rejälare simpuffarna vara en god idé ombord och i vattnet runt båten.

Armpuffar på barn
Med armpuffar blir barnen snabbt självsäkra i vatten

Olika typer och olika varumärken ger olika säkerhetsnivå

Vi har kanske inget gigantiskt sortiment av armpuffar – men vi har så att du snabbt kan köpa och få hem ett par som funkar. Vi säljer traditionella armpuffar från varumärket Splash.

När det kommer till armpuffar finns det två olika säkerhetsnivåer – vanliga traditionella armpuffar och de lite nyare och större som kallas simpuffar. De sistnämnda tillverkas av ett varumärke som heter Aquarapid och har blivit mycket populära.

Att köpa armpuffar på nätet

När du köper armpuffar av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.