Kneeboards (1)

Här köper du kneeboards till hela familjen. En kneeboard är helt enkelt som en surfbräda eller wakeboard som du sitter ner på knäna med. Det gör att det är enkelt och snabbt att komma igång och lära sig – superkul för såväl barn som ungdom och vuxna.

Vi säljer kneeboards från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Kneeboard Fuel, 130 x 50 cm

  2 609 kr
  1 i lager (fler kan köpas)

Kneeboards – vattensport för hela familjen

Kneeboards är brädor som används i vattensportsammanhang. De liknar en wakeboard till utseendet, skillnaden är att de har utfasningar med stöd för knäna. Detta eftersom att du utför aktiviteten stående på knäna, vilket gör den enklare att framföra än en wakeboard, eftersom att den inte ställer lika mycket krav på balansförmåga. Sålunda är det bra brädor för alla i familjen – oavsett om du är erfaren eller nybörjare, vill ha kul på vattnet eller vill ha en bra ingångsbräda att öva på balansen med. De kan både dras bakom båten och surfas på vågorna.

De är inte utrustade med bindningar – gör det möjligt att utföra tricks som inte vore möjligt med bindningar. Fördelarna med dem är oändliga, de har t.ex. en mycket låg tyngdpunkt  och ett lågt vindmotstånd, vilket gör det möjligt att lyfta på en brantare del av vågen.

kneeboard på vatten
Alla kan åka kneeboard!

En tillbakablick i historien

Kneeboards har funnits i snart 50 år. Det var hos vattenskidåkare som tanken väcktes om en knästående bräda, varpå åkarna började experimentera på cirkulära plywoodskivor. Ganska tätt inpå så började även surfare framföra sina surfbrädor på knä. Det var inte förens någon gång under 70-talet som den första modellen togs fram. Under 80-talet blev kneeboarden först populär på den kommersiella marknaden och har sedan dess haft en stabil försäljningskurva.

Kneeboards – en av många vattensporter

Kneeboards är en underkategori inom vattensport. Hos oss på Moory hittar du vattensport som passar just dig. Vi har alltifrån vattenskidor och wakeboards till åkringar och tubes, givetvis har vi också tillbehör och reservdelar såsom; linor, pumpar, lagningssatser, dragstångar & vattenskidskrokar. Kort och gott: vi har något som passar dig och dina behov.

Egenskaper av intresse

Kneeboards kommer med en hel drös olika egenskaper och med anledning av detta har vi valt att dela upp dessa, så att du som kund enkelt kan filtrera på de egenskaper som du känner passar dig bäst.

Vi har varianter med en mjuk och behaglig foam – vilket gör att brädan dämpar stötar som kan orsakas av höga vågor och kraftiga landningar. Vi har också modeller med ”tow-hooks” (ett fäste för linan som sitter placerad i bärdans framkant) vilket gör det lätt att koppla på brädan efter en båt för att således komma upp i fart. Slutligen är alla tillverkade av god kvalitet – för att hålla i många år framöver.

Brett sortiment av noggrant utvalda varumärken

Hos oss på Moory kan du bläddra dig fram bland ett brett, men noggrant utvalt sortiment – allt för att du ska hitta en kneeboard som passar dig bäst. God kvalitet är något som vi är mycket mån om, sålunda säljer vi endast från välkända varumärken såsom t.ex. Fuel.

Att köpa kneeboards på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av kneeboards på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt som du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.