Här köper du flytvästar – förmodligen den billigaste livförsäkringen du kan köpa. Flytvästar räddar många liv varje båtsäsong, och de är dessutom både snygga, praktiska och värmande. Oavsett om du väljer en enklare räddningsväst eller en avancerad uppblåsbar flytväst kommer den att hålla dig flytande om du skulle trilla i.

Vi säljer flytvästar ur marknadens allra största sortiment från kända varumärken som Baltic, Regatta, Crewsaver, Helly Hansen, Jobe, Spinlock och Musto. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Köp en flytväst – rädda liv

Att flytvästar räddar liv är inte bara något man säger – utan det är ren & skär fakta. Enligt statistik från Kustbevakningen saknar 85% av de som drunknar flytväst på sig. Förutom att försöka att inte ramla i vattnet är alltså en flytväst en riktigt bra livförsäkring.

Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig till bättre beslut när du skall köpa flytvästar. Vi försöker skapa en webshop som fungerar lika bra eller bättre än den bästa mest erfarna säljaren i en butik – genom att lyssna på dig, förstå dina behov och översätta dom till produkter och specifikationer. Det gör vi genom att skapa filter, indelningar, produktinformation och bra instruktioner så att du enklare kan förstå, nå insikter och komma till kloka val innan du slår till och klickar på köpknappen för din nya flytväst.

flytväst på barn
Se till att flytvästen alltid är på – även om det ibland blir sura miner!

Flytvästar indelade efter de viktigaste kriterierna – enklare att välja

Vi vågar påstå att vi har marknadens enklaste flytvästsida – hos Moory kan du söka, filtrera och välja ur ett gigantiskt sortiment som ändå blir litet och behändigt när du gjort dina val.

Ibland är det svårt att veta vilken flytväst man skall ha eftersom tillverkarna har olika metoder att ange hur stor en flytväst är. Därför har vi gjort det enkelt för dig – du kan helt enkelt ange din vikt så visar vi bara flytvästar som passar just din vikt.

Vi har också listat ut vad som kan vara viktiga egenskaper med en flytväst – eftersom vi vet att många som söker flytväst letar efter något specifikt. Du kan alltså filtrera fram alla flytvästar som har fickor, grenband, med ring för säkerhetslina, lyftsling, nödljus, visselpipa, reflexer eller ring för dödmansgrepp som man använder på utombordare och vattenskoter.

Andra viktiga egenskaper är att flytvästen kan vända dig om du trillar i – det är viktigt om du skulle ha slagit dig och hamnar i vattnet omtöcknad eller medvetslös. Om det gäller flytvästar för djur vet vi om de har djurhandtag och om det har ring för koppel.

Du kan filtrera fram flytvästar beroende på hur du skall använda din flytväst – oavsett om det är mer allround eller mer specifikt som för fiske, yrkessjöfart, jollesegling, kanot eller vattensport har vi gjort smarta indelningar och filter.

Självklart kan du också se och filtrera både färg, varumärke och flytvästens flytkraft.

Många olika typer av flytvästar

Efter att ha konstaterat att du ska köpa en flytväst återstår frågan: vilken? I vårt enorma sortiment finns det alla tänkbara typer av flytvästar:

 • Seglarvästar – Den vanligaste typen. För alla slags båttyper. Du bör kunna simma.
 • Uppblåsbara flytvästar – Smidiga och supersäkra. Kan vända på dig om du trillar i vattnet med huvudet framåt.
 • Räddningsvästar – Supersäkra men lite otympliga. Vanligast för barn. Har alltid en rejäl krage – den hjälper räddningsvästen att vända på dig.
 • Vattensportvästar – Lätta, smidiga och sitter tajt och snyggt. Perfekt för vattensport.
 • Fiskeflytvästar – Perfekta för att fiska i. Ofta fickor och fästringar. Snygga färger som passar vid fiske.
 • Paddelvästar – Smidiga och tajta, och ger dig full rörelsefrihet i armar och axlar.
 • Flytvästar för djur – Speciellt framtagna för djur – de flesta för hundar.
 • Flytoveraller & flytjackor – För de tuffaste väderförhållanden. Regnställ och flythjälp i ett. Perfekt vid isfiske, fiske i tufft väder eller oceanseglingar.
 • Dessutom har vi självklart alla flytvästtillbehör du kan behöva såsom kolsyrepatroner och annat.

Världskända varumärken

Hos Moory hittar du Sveriges kanske bredaste sortiment av flytvästar. Vi säljer flytvästar från varumärken som är helt specialiserade på att bara sälja flytvästar. Vi säljer sålunda flytvästar från Baltic, Crewsaver, Jobe och Regatta som alla är helt specialiserade. Men vi säljer även flytvästar från varumärken som tillverkar massor med olika produkter såsom Spinlock, Gill, Musto, Helly Hansen, NOCK och många andra kända märken.

Att köpa flytvästar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av flytvästar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den flytvästen du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din flytväst billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.