Här köper du fiskeflytvästar. En fiskeflytväst är helt enkelt en flytväst som är särskild utformad för att fungera toppen när man fiskar. De har ofta extra fickor och förvaringsutrymmen och ger dig god rörelsefrihet när du skall hantera spö och fångst.

Vi säljer fiskeflytvästar från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Fiskeflytväst för säkrare fiske

En fiskeflytväst är något alla fiskare alltid borde ha med sig – man kan ju som bekant inte fiska utan att vara vid eller omkring vatten, och i vatten behöver man flyta. Vem har inte sett youtube-klipp med fiskare som får så stort napp att de dras ner i vattnet? Oavsett anledning till att du hamnar i vattnet behöver du kunna simma i säkerhet – och en fiskeflytväst hjälper dig göra precis det..

Fiskeflytvästar är ofta speciellt färgade för att smälta in i naturen så att fisken inte skall se dig – kamouflage eller grön är färger som funkar bra. En fiskeflytväst är också försedd med extra fickor och hållare så att du skall kunna få med dig alla dina saker – från extra spolar med lina till beteslådor fyllda med jiggar, spinnare och drag.

fiskeflytväst på fiskare
Även gamla tiders fiskare hade behövt en fiskeflytväst till sjöss

Olika typer och viktiga egenskaper

Vi säljer ett brett utbud av fiskeflytvästar. Självklart har vi modeller som passar både dam och herr. Vi har också taggat fiskeflytvästarna med ett gäng viktiga egenskaper som du kan filtrera på – så att det blir enklare att välja och köpa rätt väst.

Du kan sortera fiskeflytvästarna på produkter med extra fickor, med reflexer och självklart kan du välja flytväst för fiske utifrån storlekar. Vi har också många olika färger att välja på – från kamouflage till svarta, röda och gröna som smälter in när du skall smyga fram till fiskevattnet.

Välkända varumärken

Vi säljer fiskeflytvästar från några av marknadens absolut största tillverkare och mest kända varumärken – och självklart av hög kvalitet. Vi säljer produkter från varumärken som Baltic och Fladen Fishing som har några speciellt anpassade fiskeflytvästar just för fiske.

Att köpa fiskeflytvästar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av fiskeflytvästar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.