Att köpa flytkläder (eller flytplagg) är smart! Om du väljer en flytväst-väst får du ett snyggt plagg i hamnen – som dessutom hjälper dig att hålla dig flytande om du trillar i. Om du istället är ute efter något tuffare har vi alla tänkbara varianter av flytoveraller, flytjackor och andra flytplagg.

Vi säljer flytkläder & flytplagg från kända varumärken till riktigt bra priser (med prisgaranti) & galet snabba leveranser.

Öppna filter

Köp flytkläder – håll dig varm, snygg och flytande

Flytkläder och flytplagg är kläder av olika slag som har alla hjälper dig att hålla dig flytande om du trillar i vattnet – en billig och riktigt bra livförsäkring. De flesta av våra modeller är godkända för 50 N (ett mått på dess flytkraft) – de håller en person flytande med god marginal, men kräver simkunnighet eftersom de inte vänder bäraren till ryggläge.

Vi rekommenderar flytkläder för simkunniga personer fr.o.m. 25 kg och uppåt. Se alltid till att ha på dig något som håller dig flytande när du är till sjöss – du kommer tacka dig själv om olyckan skulle vara framme.

flytkläder på man och kvinna
Med en rätt flytkläder är du rustad för både hamnen och att trilla i

Vi hjälper dig att välja

Ibland är det svårt att veta vilken typ av flytkläder man skall ha. Vi på Moory vågar påstå att vi har marknadens enklaste flytplagg-sida – hos oss kan du söka, filtrera och välja ur ett brett sortiment som ändå blir litet och behändigt när du gjort dina val.

Vi har också listat ut alla viktiga egenskaper hos flytkläder – eftersom att vi vet att många som söker efter flytplagg letar efter något specifikt. Du kan därför filtrera på alla modeller med fickor – för att kunna förvara dina ägodelar. Du kan också filtrera på grenband – dessa håller dig på plats i plagget. Givetvis kan du också filtrera på modeller med reflexer och visselpipa – för att både synas och höras väl. Slutligen kan du också filtrera på alla modeller som är utrustade med ring för dödmansgrepp vilket ju är perfekt för dig som åker vattenskoter.

Du kan också filtrera fram flytplagg beroende på hur du skall använda dem – oavsett om det är för mer allround eller mer specifikt som för fiske eller yrkessjöfart så har vi gjort smarta indelningar och filter. Till sist kan du naturligtvis även filtrera både på färg, varumärke och flytkraft.

Många olika typer

Efter att ha konstaterat att du ska köpa dina flytkläder återstår frågan: vilken typ av plagg? I vårt enorma sortiment finns det alla tänkbara typer av flytkläder:

  • Flytväst-västar – designade för att se ut som en vanlig väst. Snygga och mysiga – vilket gör att de kan användas till alla tillfällen som en ”vanlig” väst kan bäras på.
  • Flyttröjor – till seglingen, kajakturen eller surfingen. Det är som det låter – en tröja som har flytkraft
  • Flytoveraller, Flytjackor & Flytbyxor – För de tuffaste väderförhållanden. Regnställ, värme och flythjälp i ett.

Vi har flytplagg för alla åldrar och som passar just dig, oavsett om du är barn, dam eller herr. Vi säljer även flytplagg för barn – heltäckande flytoveraller i barnstolekar.

Världskända varumärken

Hos Moory kan du köpa och välja ur ett superbrett sortiment av flytkläder. Vi säljer produkter från de allra mest kända varumärkena såsom Baltic, Fladen Fishing, JOBE, Regatta, Spinlock och 1852-Marine.

Att köpa flytkläder på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av flytkläder på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till ett brett sortiment ökar också chansen att vi har just de produkter som du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina båtprylar billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Så oavsett om du är seglare, motorbåtsfantast, fiskare eller bara gillar havet kan vi verkligen rekommendera dig att kika på vårt fina sortiment av flytkläder och flytplagg!