Här köper du flytbyxor till ditt båtliv. En flytbyxa är som ett rejält seglarställ eller regnbyxa men med insydda flytelement som gör att den hjälper dig att hålla dig flytande. Flytelementen är utformade för att hålla den övre delen av kroppen flytande – så du behöver inte vara rädd att hamna upp och ner i vattnet.

Vi säljer flytbyxor från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Flytbyxa Regatta Harbour 50N Black

  från 1 601 kr
 • Flytbyxa Fladen Fishing Flotation Bib Pant 857S 50N, svart

  från 1 250 kr
 • Flytbyxa Fladen Fishing Flotation Bib Pant 865MX Maxximus 50N, svart

  från 2 015 kr
 • Flytbyxa Regatta Fisherman 50N Fluorescent Yellow/Grey

  från 1 772 kr
 • Flytbyxa Fladen Fishing Flotation Bib Pant 857B 50N, blå

  från 1 448 kr

Flytbyxor – håller dig torr, varm & flytande

Flytbyxor ger ett bra skydd ute till sjöss. Flytbyxorna står emot alltifrån vind och kyla till regn och snö, givetvis håller dem dig flytande om du skulle ramla i vattnet, även om du har tunga plagg under. De är också rymliga – för att du som användare ska kunna bära olika typer av plagg under, beroende på väder och vind.

Alla våra flytbyxor är klassade enligt 50N. Det betyder att de håller dig flytande i händelse av att du trillar i, men att de kräver simkunskap. Detta eftersom att de inte vänder dig i ryggläge. Vi rekommenderar flytklassen 50N till användare som väger fr.o.m. 25 kg och uppåt. Läs mer om flytklasserna och dess betydelse här.

Vi säljer flytbyxor för alla ändamål – för allt från fiskare till båtfantaster – allt för att du ska känna dig säker, oavsett om det är en lugn fisketur eller en seglats med tuff sjögång.

kvinna med flytbyxor
Med ett par bra flytbyxor är du trygg ombord

Modeller som passar alla

Vid köp av flytbyxor är passformen och rymligheten mycket viktig. Den  ska sitta bra samtidigt som du ska kunna få plats med andra plagg under. Därför säljer vi modeller till både dam och herr – speciellt sydda och utformade utifrån den kvinnliga och manliga kroppens uppbyggnad.

Viktiga egenskaper som du kommer att gilla

Flytbyxor tillverkas med en mängd olika fördelar som vi tror att du kommer att gilla och ha glädje av. Först och främst är de utvecklade och sydda med insydda flytelement som håller överkroppen flytande och gör att du undviker att du vändas upp och ner i vattnet. Därutöver finns det en rad andra egenskaper vi gärna lyfter fram. För att göra letandet så enkelt som möjligt så har vi skapat filter för olika viktiga egenskaper, vilka kommer ett beskrivas nedan.

Vi har flytbyxor med reflexer – som gör att du syns bättre i vattnet. Vissa av modellerna har också fickor för smart förvaring av dina värdesaker. Till sist har vi också andra byxor med D-ring för dödmansgrepp, vilket slår av motorn om du ramlar av båten eller vattenskotern.

Brett urval av färger från kända varumärken

Vi säljer ett brett sortiment av flytbyxor i alla möjliga färger – alltifrån färgglada såsom blåa och gula till mer diskreta såsom gråa och svarta. Hos oss kan du köpa från de bästa och mest högkvalitativa varumärkena på marknaden: Fladen Fishing, Regatta men även från Baltic som ju är störst på flytande plagg.

Att köpa flytbyxor på nätet

Vi på Moory är stolta över att ha ett brett sortiment av flytbyxor på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till ett brett sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Så oavsett om du är isfiskare, älskar laxtrolling eller trollar efter gädda – eller är fanatisk omkring havsfiske – eller om du helt enkelt vill vara riktigt varm om benen ute på havet – kan vi verkligen rekommendera dig att kolla in vårt fina sortiment av flytbyxor!