Här köper du flytbyxor till ditt båtliv. En flytbyxa är som ett rejält seglarställ eller regnbyxa men med insydda flytelement som gör att den hjälper dig att hålla dig flytande. Flytelementen är utformade för att hålla den övre delen av kroppen flytande – så du behöver inte vara rädd att hamna upp och ner i vattnet.

Vi säljer flytbyxor från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Flytbyxor – håller dig torr, varm & flytande

Flytbyxor ger ett bra skydd ute till sjöss. Flytbyxorna står emot alltifrån vind och kyla till regn och snö, givetvis håller dem dig flytande om du skulle ramla i vattnet, även om du har tunga plagg under. Våra flytbyxor är rymliga – för att du som användare ska kunna bära olika typer av plagg under, beroende på väder och vind.

Alla våra flytbyxor är klassade enligt 50N. Det betyder att byxorna håller dig flytande i händelse av att du trillar i, men att de kräver simkunskap. Detta eftersom att de inte vänder dig i ryggläge. Vi rekommenderar flytklassen 50N till användare som väger fr.o.m. 25 kg och uppåt. Läs mer om flytklasserna och dess betydelse här.

Vi säljer flytbyxor för likväl fiskare som båtfantaster – allt för att du ska känna dig säker, oavsett om det är en lugn fisketur eller en seglats med tuff sjögång.

kvinna med flytbyxor
Med ett par bra flytbyxor är du trygg ombord

Modeller som passar alla

Vid köp av flytbyxor är passformen och rymligheten mycket viktig. Flytbyxan ska sitta bra, samtidigt som du ska kunna få plats med andra plagg under. Därför säljer vi flytbyxor till både dam och herr – speciellt sydda och utformade utifrån den kvinnliga och manliga kroppens uppbyggnad. Allt för att du som kund hos oss på Moory ska hitta ett par flytbyxor som passar just dig och din kropp perfekt.

Viktiga egenskaper som du kommer att gilla

Flytbyxor kommer med en mängd olika fördelar som vi tror att du kommer att gilla. Först och främst är våra flytbyxor designade med insydda flytelement – håller överkroppen flytande, undviker att du vänds upp och ner i vattnet, vilket en del flytbyxor gjorde förr i tiden.

För att göra letandet så enkelt som möjligt så har vi skapat filter för olika viktiga egenskaper, vilka kommer ett beskrivas nedan.

Vi har flytbyxor med reflexer – som gör att du syns bättre i vattnet. Vissa av flytbyxorna har också fickor för smart förvaring av dina värdesaker. Självfallet har vi också flytbyxor med D-ring för dödmansgreppet, vilket slår av motorn om du ramlar av båten eller vattenskotern.

Brett urval av färger från kända varumärken

Vi säljer ett brett sortiment av flytbyxor i alla möjliga färger – alltifrån färgglada såsom blåa och gula till mer diskreta såsom gråa och svarta, givetvis från de bästa och mest högkvalitativa varumärkena på marknaden: Fladen Fishing och Regatta.

Att köpa flytbyxor på nätet

Vi på Moory är stolta över att ha ett brett sortiment av flytbyxor på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till ett brett sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.