Här köper du flytoveraller. En flytoverall ger givetvis flytkraft, men den ger också ett fenomenalt skydd mot väder och vind. För svenskt klimat – särskilt på vår- och höstkanten – finns det knappast något bättre. Flytoveraller är oehört populära bland fiskare – både för fiske till havs och för för dig som älskar isfiske. Värme och bättre flyt i fisket helt enkelt!

Vi säljer flytoveraller från välkända kvalitetsvarumärken som Fladen Fishing och Regatta, men även superkända Baltic – givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) & galet snabba leveranser. Självklart är alla våra modeller CE-godkända.

Öppna filter
 • Flytoverall Fladen Fishing 845XY 50N, gul/svart

  Det ursprungliga priset var: 4 289 kr.Det nuvarande priset är: från 2 639 kr.
 • Flytoverall Regatta Coastline 50N Red/Navy

  Det ursprungliga priset var: 3 199 kr.Det nuvarande priset är: 2 729 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 845XB 50N, svart

  Det ursprungliga priset var: 4 289 kr.Det nuvarande priset är: 2 729 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 891OS MX Offshore 50N, röd/blå

  Det ursprungliga priset var: 5 989 kr.Det nuvarande priset är: från 3 809 kr.
 • Flytoverall för barn Baltic Amarok Junior 50N, svart

  Det ursprungliga priset var: 2 749 kr.Det nuvarande priset är: 1 871 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 845C 50N Pixel Camou

  Det ursprungliga priset var: 3 489 kr.Det nuvarande priset är: 2 369 kr.
 • Flytoverall Baltic Amarok 50N, svart

  Det ursprungliga priset var: 3 249 kr.Det nuvarande priset är: från 2 471 kr.
 • Flytoverall Regatta Sportline 50N Black/Fluorescent Yellow

  Det ursprungliga priset var: 3 699 kr.Det nuvarande priset är: 3 089 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 845XY 50N, dam, gul/svart

  Det ursprungliga priset var: 4 289 kr.Det nuvarande priset är: från 2 729 kr.
 • Flytoverall Baltic Amarok 50N, röd/svart

  3 249 kr
 • Flytoverall Regatta Active 50N Navy/Fluorescent Yellow

  Det ursprungliga priset var: 4 399 kr.Det nuvarande priset är: från 3 455 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 848 Maxximus 50N, svart/gul

  Det ursprungliga priset var: 6 989 kr.Det nuvarande priset är: från 4 319 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 845 50N, blå/gul

  Det ursprungliga priset var: 3 889 kr.Det nuvarande priset är: från 2 132 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 845 50N, svart/gul

  Det ursprungliga priset var: 3 889 kr.Det nuvarande priset är: från 2 479 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 892OS MX Offshore 50N, blå/svart

  Det ursprungliga priset var: 5 989 kr.Det nuvarande priset är: från 3 809 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 848XR 50N, orange/svart

  Det ursprungliga priset var: 4 989 kr.Det nuvarande priset är: från 2 771 kr.
 • Flytoverall Fladen Fishing 848XG 50N Gecko Grön

  Det ursprungliga priset var: 4 989 kr.Det nuvarande priset är: från 2 681 kr.
 • Flytoverall Regatta Fisherman 50N Fluorescent Yellow/Grey

  Det ursprungliga priset var: 4 299 kr.Det nuvarande priset är: från 3 158 kr.
 • Flytoverall 1852-Marine 50N, svart/gul

  2 399 kr
 • Överlevnadsdräkt Lalizas Neptune Immersion Suit Insulated, passar 190 – 210 cm (80 – 130 kg)

  3 999 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Överlevnadsdräkt Lalizas Neptune Immersion Suit Insulated, passar 160 – 195 cm (55 – 95 kg)

  3 899 kr
  3 - 6 arbetsdagar

Köp flytoveraller för ett suveränt väderskydd

En flytoverall är en av de här fantastiska uppfinningarna där man blandat två koncept och fått något där ”1 + 1 är större än 2”. Det är delvis en otroligt varm, skön och bekväm overall. Men den ger dig också flytkraft.

Flytoveraller är populära bland både bland fiskare – oavsett om du är fritidsfiskare som älskar pimpel och isfiske, trolling efter gädda eller lax – eller yrkesfiskare, yrkesfolk på oljeplattformar och sjöfart, och fritidsskeppare som är ute i tuffare väder och förhållanden. När det regnar, stormar och är kallt är en flytoverall ett riktigt ”lifehack”.

Ett specialfall är verkligen fiske – det kan inte nog understrykas. Som inbiten fiskare bryr man sig ju som bekant inte om vädret – ju ruskigare väder desto mer nappar det kanske… vem vet? Hur som helst säljer vi otroligt många flytoveraller till just fiske – både fiske från båt och isfiske.

flytoverall på fiskare
Med en flytoverall kommer du att vara varm och go även i busväder

En livräddare i tuffa väderförhållanden

Ramlar du i vattnet när det är kallt ute har du två rejäla risker: att drunkna, eller att drabbas av hypotermi (nedkylning). Båda dessa är rent livsfarliga, och all forskning och statistik visar tydligt att en flytoverall gör att du klarar dig avsevärt bättre i dessa lägen. Faktum är att 90% av de som råkat illa ut i en olycka kring vatten inte haft på sig en flytoverall eller annat flytplagg.

Ett annat stort problem som en flytoverall avhjälper – med kallt hav & sjöar på vintern – är att du lätt drabbas av en så kallad köldchock. Om du plötsligt hamnar i vattnet kan du börja hyperventilera, vilket (med lite otur) kan leda till att du får kallsupar. Dessa kallsupar kan helt enkelt leda till drunkning. Köldchocken i sig kan också leda till akuta hjärtproblem. Har du på dig något som håller dig varmt så minskar risken för detta till nästan obetydliga nivåer.

För både barn & vuxna

I vårt sortiment hittar du förstås massor av modeller för vuxna – det är ju det vanligaste. Men vi säljer också flytoveraller för barn, vilket vi är lite extra stolta över. Det är svårt att hitta bra modeller som faktiskt är gjorda för barn och inte bara är ”vuxenmodeller i små storlekar” – men vi är stolta över att ha lyckats få fram en bra sortiment även för de minsta förmågorna.

Värt att notera kring barnflytoveraller är att de inte kan vända användaren med luftvägarna uppåt. Barnet måste alltså vara simkunnigt för att använda en flytoverall. Detta gäller förövrigt förstås även vuxna.

Välkända varumärken

Vi säljer ett superstort och brett sortiment av flytoveraller i alla storlekar, färger och modeller. Vi tar bara hem modeller från de allra bästa tillverkarna. Hos Moory kan du köpa produkter från en rad välkända märken såsom Fladen Fishing, Baltic, 1852-Marine och Regatta.

Alla flytoveraller som säljs i Sverige är noggrant testade och godkända för att klara av alla de påfrestningar de i värsta fall tvingas gå igenom tillsammans med dig. Det vore alltså nästan en lögn att säga att ett känt varurmärke borgar för god säkerhet.

Men – och detta är ett stort men – en flytoveralls kvalitet ska inte bara mätas i hur väl den håller värmen och hur mycket flytkraft den ger. Saker som smarta fickor, sköna kragar, bra fästpunkter, snygg design och hög hållbarhet måste också räknas. I dessa avseenden är de varumärken vi valt ut i absoluta framkant.

För fiskare, seglare, skoteråkare och många fler

Flytoveraller används kanske mest av fiskare – men det finns verkligen många andra användningsområden. Ett som kanske inte är så uppenbart är snöskoter. Åker du på isar med din snöskoter är det ett måste att ha ett bra flytplagg, och en flytoverall är mycket smidigare än att du ska ha något annat som skall hålla dig flytande på dig.

flytoverall vid isfiske
Med en flytoverall håller du dig varm på isen när du isfiskar

Även för seglare som är ute på höstkanten eller kanske t.om. vintern är en flytoverall toppen. Förhoppningsvis ska du ju inte hamna i sjön, men även utan det håller den dig varm och skön även på båten.

Att köpa flytoveraller på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av flytoveraller på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Så oavsett om du är isfiskare, älskar trolling efter gädda eller lax, jobbar på Nordsjön eller bara älskar havet och gillar att vara både varm och säker – kan vi rekommendera dig att köpa en flytoverall!