Här köper du flyttröjor till din segling. En flyttröja är precis som det låter en tröja som också fungerar som en flytväst. De är smidiga och sitter tajt på kroppen och ger dig full rörelsefrihet. Perfekt när man seglar jolle eller kappseglar och vill kunna fokusera på seglingen.

Vi säljer flyttröjor från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Flyttröjor – snygga, smidiga & flytande

Flyttröjor är tröjor som också fungerar som flytvästar. En gemensam nämnare bland alla våra flyttröjor är att de är smidiga med en tajt passform – allt för att ge dig full rörelsefrihet till sjöss. Det ger dig också minskad friktion – minskar vind- & vattenmotståndet samt risken för att fastna i annan utrustning. Flyttröjor är framtagna och designade för att du skall kunna bära ett smidigt plagg, samtidigt som du alltid går säker, eftersom att om du skulle trilla i vattnet så håller flyttröjan dig flytande.

Alla våra flyttröjor är klassade enligt 50N. Det betyder att de håller dig flytande, men ställer krav på simkunskap, eftersom att de inte vänder dig till ryggläge. Läs mer om flytklasserna här.

 

Jolleseglare med flyttröja
Med en flyttröja har du full rörelsefrihet när du seglar jolle

Användarvänliga filter & viktiga egenskaper

Hos oss på Moory hittar du enkla och användarvänliga filter avseende alltifrån färg och varumärke till användare och flyttröjans flytkraft.

Vi vet att man ofta ställs inför olika egenskaper vid letandet av den perfekta flyttröjan. Med anledning av detta har vi letat fram de mest efterfrågade egenskaperna hos flyttröjor. Vi kommer nedan att redogöra kort för vilka det är.

Vi har flyttröjor med midjeremmar – för att kunna justera midjemåttet och få en så bra passform som möjligt. Vi också flyttröjor med fickor – för att kunna förvara dina ägodelar lättillgängligt.

Utöver viktiga egenskaper har vi också tagit fram de mest efterfrågade och adekvata användningsområdena hos flyttröjor, eftersom att vi vet att många av våra kunder har ett bestämt ändamål med flyttröjan. Du kan därför filtrera på alltifrån jollesegling till kappsegling, givetvis kan du också filtrera på allround – flyttröjor som passar i alla lägen.

Brett urval av kända varumärken

Hos oss på Moory finner du ett noggrant och brett sortiment av flyttröjor. Vi har flyttröjor för alla: vare sig om du är dam eller herr, givetvis från det mest välkända varumärket Spinlock som kännetecknas av bra produkter av god kvalitet.

Att köpa flyttröjor på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja ett brett sortiment av flyttröjor på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till ett brett sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt som du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.