Här köper du flytväst-västar till din båt och ditt båtliv. En flytväst-väst är helt enkelt en flytväst som är utformad som en snygg mysig väst. Du kan använda den till sjöss som flytväst och bra flythjälpmedel eftersom den har en flytkraft på 50N – dvs den hjälper dig att simma lättare om du trillar i (om du kan simma såklart). Du kan också använda den som värmeplagg uppe på klippan eller bryggan – snyggt och stilfullt!

Vi säljer flytväst-västar från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Flytväst-västar – ett snyggt & säkert val

Flytväst-västar är en slags kombination av en flytväst och en vanlig väst som används mer till vardags. Sålunda håller dem dig flytande om du skulle ramla överbord, samtidigt som de ser mycket snygga och sköna ut. Att använda en flytväst-väst är som att ha på sig vilken annan väst som helst – den är bekväm och otroligt snygg, givetvis också värmande.

Passa på att fynda en flytväst-väst och gå säker vart du nu än ska. Den kan komma väl tillpass likväl på stranden och bryggan som på båten eller vattenskotern. Att köpa en flytväst-väst är att köpa en billig försäkring. Ingen kommer heller att märka av att du går runt med en flytväst.

En flytväst-väst kan alltså hålla dig flytande om du skulle trilla i vattnet. Alla våra flytvästar är godkända från 50N och uppåt. De med lägst flytklass håller dig fortfarande flytande, men kräver viss simkunskap. Vi rekommenderar flytväst-västar med 50N för dig som väger 25 kg eller mer. Läs mer om flytklasser och dess betydelse här.

man med flytväst-väst på SUP
Med en flytväst-väst är du rustad för det mesta

Genomtänkta filter och funktioner – gör valet enkelt

Att köpa en flytväst-väst kan vara svårt, än svårare online. Vi på Moory har därför gjort det enkelt genom att skapa filter för färg, användare, flytklass, användningsområde och viktiga egenskaper som vi vill lyfta fram. Nedan redogör vi för de främsta egenskaperna som vi vet att du som kund gärna vill hålla koll på.

Vi har flytväst-västar utrustade med grenband – håller dig på plats i händelse av att du hamnar i vattnet. Våra flytväst-västar finns också försedda med fickor för smart förvaring av t.ex. nycklar. Vi har också flytväst-västar med reflexer, vilket gör att du syns väl i vattnet. Slutligen säljer vi också flytväst-västar som är designade med en fiffig liten D-ring för dödmansgrepp – gör att motorns slås av om du trillar av båten eller vattenskotern.

Brett sortiment av högkvalitativa varumärken

Hos oss på Moory kan du fynda bland fina och högkvalitativa flytväst-västar ur ett brett sortiment av väl igenkända varumärken som Baltic, JOBE och Regatta.

Att köpa flytväst-västar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja ett brett sortiment av flytväst-västar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till ett brett sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt som du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.