Här köper du flytvästar för djur. En flytväst för djur är anpassad till djurets storlek och anatomi. Om till exempel din hund hamnar i vattnet är en hundflytväst ett väldigt bra hjälpmedel – dels för att den hjälper hunden att simma lättare, och dels för att det är mycket lättare att lyfta upp hunden i båten igen.

Vi säljer flytvästar för djur från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Flytvästar för djur – för säkrare och mer avslappnat båtliv

Båtliv är en underbar aktivitet som många människor njuter av, och för många djurägare är det också en aktivitet som de vill dela med sina fyrbenta vänner. Men precis som människor behöver också djur skyddas när de befinner sig på vattnet. Därför är flytvästar för djur en viktig investering för alla som vill ha ett säkrare och mer avslappnat båtliv med sina husdjur.

Att ha en flytväst för djur på sin hund eller katt under båtturer är viktigt av flera skäl. För det första är det en självklar säkerhetsåtgärd, särskilt om ditt djur inte är van vid att vara på en båt eller om du ska bege dig ut på öppet vatten. Flytvästen kan hjälpa till att hålla ditt djur ovanför vattnet om olyckan skulle vara framme. För det andra ger en flytväst ditt djur en känsla av trygghet och stabilitet. Ett djur som känner sig säkert och tryggt kommer att kunna koppla av och njuta av båtlivet, vilket i sin tur kommer att göra upplevelsen mer positiv för alla inblandade eftersom du kommer att kunna slappna av och slippa oroa dig över att ditt djur skall trilla i. Med flytvästar för djur kan du känna dig lugn och trygg i vetskapen om att ditt husdjur är säkert på vattnet.

Flytväst på hund
Med en hundflytväst är din hund säker även i vågorna

Olika typer till olika djur

Det finns olika typer av flytvästar för olika djur, och det är viktigt att välja en som passar just din fyrbenta vän. Hundar och katter har olika kroppsformer och storlekar, så det är viktigt att mäta och välja rätt storlek för att säkerställa en bekväm passform. Vi säljer både flytväst för hund och flytväst för katt. Skulle du ha något annat djur får vi helt enkelt hoppas att det kan simma (guldfisk kanske?).

Viktiga egenskaper

När du skall köpa en flytväst för ditt husdjur är det också viktigt att tänka på dess egenskaper. En flytväst med ett djurhandtag kan vara till stor hjälp om du behöver lyfta upp ditt djur ur vattnet. En flytväst med fickor kan också vara praktisk för att förvara nödvändiga saker som en koppel, vattenflaska eller godis.

Reflexer på flytvästen är också en viktig egenskap att tänka på, eftersom de gör det möjligt att synas bättre på vattnet, särskilt under dåliga ljusförhållanden. En ring för koppel på flytvästen kan också vara en viktig funktion om du vill ha möjlighet att koppla fast ditt husdjur när ni befinner er på land eller när ni stannar för att bada.

Sammanfattningsvis är det viktigt att välja en flytväst som passar ditt husdjurs storlek och kroppsform, samt att kanske välja att köpa en djurflytväst med de olika egenskaperna som kan göra båtlivet mer bekvämt och säkert för både dig och ditt djur.

Olika färger och kända varumärken

När det gäller flytvästar för djur finns det ett brett utbud av olika färger och varumärken att välja mellan. Färgerna varierar från traditionella färger som blå, röd och svart till mer livliga färger som rosa, gul och grönt. Att välja en färg som passar ditt husdjur och gör det lättare att se på vattnet kan vara en bra idé. Till exempel kan en gul eller orange flytväst göra det enklare att se ditt djur om det skulle ramla i vattnet.

När det gäller varumärken av flytvästar för djur finns det också flera välkända alternativ att välja mellan. Baltic är ett populärt varumärke som erbjuder en rad olika modeller och storlekar för hundar och katter. JOBE och Lalizas är också kända varumärken som tillverkar högkvalitativa flytvästar för djur. Regatta är ett annat varumärke som erbjuder en rad olika alternativ för hundar.

Att köpa flytvästar för djur på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av flytvästar för djur på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.