Här köper du paddelvästar till din paddling eller kanske till andra vattensporter. En paddelväst är en flytväst som är extra bra just för paddling – den är smidigare och har mindre otympligt material i vägen på sidorna där du behöver rörlighet för armarna när du skall paddla. Med en paddelväst blir paddlingen både roligare och säkrare – oavsett om du paddlar kanot, kajak eller kanadensare!

Vi säljer paddelvästar från välkända varumärken till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Hur väljer man rätt paddelväst?

När du skall köpa paddelväst är det några saker du skall tänka på. Du vill verkligen se till att flytvästen är smidig och sitter tajt, och att flytelementen är placerade framför och bakom din kropp – inte på sidorna. På sidorna vill du kunna ha fri rörelsefrihet för dina armar när du paddlar – det gäller oavsett om du paddlar kajak, forskajak eller kanadensare.

Vi har valt ut de flytvästar som våra varumärken tillverkar som är särskilt lämpliga för paddling – därför har vi namngivit dessa med prefixet Paddelväst. Heter västen paddelväst vet du alltså att det är just en flytväst för paddling.

Som för alla flytvästar är det viktigt att det finns ett grenband så att västen inte flyter upp över huvudet om du skulle åka i. Fickor att förvara det viktigaste i är också en superbra sak att ha på vattnet. Reflexer är bra om du skall paddla i mörker, och visselpipa är bra men går ju att fixa i efterhand.

Köp din paddelväst online

Att köpa paddelväst är kanske en aktivitet man tänker att man behöver gå till en butik för. Vi tror inte det. Vi anger alltid mått och passnings-rekommendationer så noga vi kan så att du skall veta vilken väst som passar dig bäst. Skulle du inte vara supernöjd kan du självklart alltid returnera västen. Vi har sålt hundratals – om inte tusentals – flytvästar till nöjda kunder så vi tror att du också kommer att bli en 🙂

Hos Moory hittar du ett otroligt brett sortiment av paddelvästar – alltid mycket mycket större än du kan hitta i en butik – och vi har alla våra paddelvästar på lager så att du skall känna dig trygg i att få en snabb leverans. Alla ordrar före klockan 11 skickas samma dag.

Vi försöker också alltid köpa så nära källan som möjligt så att vi skall kunna hålla låga priser – det är därför vi har marknadens enklaste prisgaranti. Hittar du paddelvästen billigare – inklusive kostnad för frakt – någon annanstans matchar vi priset. Punkt.