Här köper du din nya paddelväst. En paddelväst – eller kajakväst eller flytväst för SUP – är en flytväst som är extra bra just för paddling – den är smidigare och har mindre otympligt material i vägen på sidorna där du behöver rörlighet för armarna när du skall paddla. Med en paddelväst blir paddlingen både roligare och säkrare – oavsett om du paddlar kanot, kajak, SUP eller kanadensare!

Vi säljer paddelvästar och kajakvästar från välkända varumärken till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Paddelväst för smidigare paddling

En paddelväst – och en kajakväst – är en smidig, lätt och rörelse-frihetsbejakande flytväst! Den sitter tajt på kroppen och har inget flytvästmaterial runt axelpartiet – eftersom det är armarna man paddlar med. De har ofta en ficka på framsidan och de går inte ner på kroppen lika långt som andra typer av västar – eftersom man ofta har ett kapell eller liknande som annars kunde komma i vägen för paddelvästen.

Att köpa paddelväst – eller flytväst för SUP – är kanske en aktivitet man tänker att man behöver gå till en butik för. Vi tror inte det. Vi anger alltid mått och passnings-rekommendationer så noga vi kan så att du skall veta vilken väst som passar dig bäst. Skulle du inte vara supernöjd kan du självklart alltid returnera västen. Vi har sålt hundratals – om inte tusentals – kajakvästar till nöjda kunder så vi tror att du också kommer att bli en 🙂

paddelväst på man i kajak
Oavsett om du håller på med forspaddling eller paddlar i lugnare vatten är en paddelväst perfekt för paddling

Speciellt utformad för paddling av alla slag

Paddelvästarna är utformade just med paddling i åtanke. Vi rekommenderar dig att köpa en paddelväst eller an kajakväst oavsett om du tänker paddla havskajak, kanot eller kanadensare – eller forskajak. Vi tycker också att paddelvästen funkar perfekt till SUP (Stand Up Paddleboard).

Viktiga egenskaper för att köpa

När du skall köpa paddelväst är det några saker du skall tänka på. Du vill verkligen se till att flytvästen är smidig och sitter tajt, och att flytelementen är placerade framför och bakom din kropp – inte på sidorna. På sidorna vill du kunna ha fri rörelsefrihet för dina armar när du paddlar – det gäller oavsett om du paddlar kajak, forskajak eller kanadensare.

Vi har valt ut de flytvästar som våra varumärken tillverkar som är särskilt lämpliga för paddling – därför har vi namngivit dessa med prefixet Paddelväst. Heter västen paddelväst vet du alltså att det är just en flytväst för paddling – men den kunde lika gärna hetat kajakväst (eller flytväst för SUP) eftersom de orden är helt synonyma vi vår mening.

Flytväst för SUP
Med en flytväst när du paddlar SUP är du säkrare om du trillar i

Som för alla flytvästar är det viktigt att det finns ett grenband så att västen inte flyter upp över huvudet om du skulle åka i. Fickor att förvara det viktigaste i är också en superbra sak att ha på vattnet. Reflexer är bra om du skall paddla i mörker, och visselpipa är bra men går ju att fixa i efterhand.

Att köpa paddelväst på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av paddelvästar och kajakvästar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.