Här köper du seglarvästar till båten och ditt båtliv. Dessa håller dig flytande om du skulle trilla i. De vänder sig dock inte till ryggläge – så simkunnighet är ett krav (annars: välj en räddningsväst).

Att köpa en seglarväst är en bra idé för de allra flesta – inte bara seglare. Varför det heter seglarväst och inte exempelvis allroundväst vet vi inte – men vi vet att de är bekväma, snygga och pålitliga.

Vi har Sveriges absolut största sortiment av seglarvästar. Vi säljer modeller från de finaste, snyggaste & säkraste varumärkena – självklart till riktigt bra priser (med prisgaranti) & galet snabb leverans.

Öppna filter

Seglarvästar till båt och sjöliv

En seglarväst är en enkel och smidig typ av flytväst som funkar till det mesta. Seglarvästen har lite tunnare flytelement – ofta av lite mjukare material så att den skall vara skön att ha på sig. Enligt klassificeringen av flytvästar är seglarvästar att se som flythjälpmedel och rekommenderas till bärare som kan simma.

Har du båt behöver du seglarvästar – oavsett om det är till dig själv, till barnen eller till gäster ombord. En seglarväst är ganska billig att köpa och därför kan det vara en bra idé att ha några i reserv.

besättning med seglarvästar på motorbåt
Du måste inte segla för att använda seglarvästar!

Olika typer till olika bärare och olika användningsområden

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av seglarvästar som är speciellt framtaget till just båt – oavsett om det är för motorbåt eller segelbåt. Vi har allt från seglarvästar till herr, dam, barn och bebis.

För att göra det lättare för dig att köpa seglarväst har vi också delat in vårt stora sortiment utifrån användningsområde. Vi säljer seglarvästar som är extra bra för allround, jollesegling, kajak och kanot, SUP och vattensporter av alla de slag.

Viktiga egenskaper som du kommer att gilla

Seglarvästar tillverkas och designas med funktioner och egenskaper som vi gärna vill lyfta fram – som gör det enklare för dig att förstå varför du skall köpa en viss seglarväst framför en annan.

Alla våra seglarvästar har bra spänne i midjan. Däremot är en del – men inte alla – utrustade med fickor, med grenband, och med lyftsling (eller handtag) så att det skall vara enklare att lyfta upp en person ur vattnet. Vidare har vi seglarvästar med reflexer och med ring för dödmansgrepp vilket gör dom lite lämpligare för att köra utombordare.

För att hitta och köpa just din seglarväst använder du dig alltså av våra filter så kan du leta reda på precis den modell som passar vad du söker.

Olika färger och kända varumärken

Vi säljer seglarvästar i alla möjliga färger – från beige, blå, och grå till grön, gul, orange, röd, rosa, svart och turkos. Hos Moory hittar du också Sveriges kanske bredaste sortiment av seglarvästar. I utbudet hittar du modeller från Baltic, Crewsaver, Jobe, Spinlock, Regatta, Gill, Musto, Helly Hansen och många andra kända märken.

Att köpa seglarvästar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av seglarvästar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den seglarväst du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din seglarväst billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.