Här köper du uppblåsbara flytvästar. Flytvästar som är uppblåsbara är lätta, smidiga och sköna att ha på sig – och de ger dig full rörelsefrihet ombord. De blåser helt enkelt upp sig för att hålla dig flytande i vattnet. De är dessutom av typen räddningsväst – dvs. de vänder dig med andningsvägarna uppåt. De automatiska har en utlösningsmekanism som reagerar på vatten, och på de manuella behöver du dra i en utlösare.

Vi säljer uppblåsbara flytvästar från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Supersäker, smidig och löser inte ut i onödan

  Det här är en av de finaste uppblåsbara flytvästarna på marknaden. Med Hammar-utlösare får du en rad fördelar: den löser endast ut under vattnet, så du slipper att den löser ut för att du får en våg eller skyfall över dig. Den är dessutom snygg. En enkel rekommendation från mig.

  Uppblåsbar flytväst Baltic Force 190N Sele Hammar, automatisk, svart + kolsyrepatron 38 gram

  2 269 kr
  Till produkten
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Delta Auto 150N, automatisk, marin/röd + kolsyrepatron 33 gram

  899 kr
 • Uppblåsbar flytväst för barn Regatta AquaSafe Junior 110N Fluorescent Pink, automatisk, One-Size (18 – 40 kg) + kolsyrepatron 24 gram

  1 399 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Legend 165N, automatisk, svart + kolsyrepatron 33 gram

  1 539 kr
 • Uppblåsbar flytväst för barn Regatta AquaSafe Junior 110N Turquoise, automatisk, One-Size (18 – 40 kg) + kolsyrepatron 24 gram

  1 399 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Winner 150N, automatisk, svart + kolsyrepatron 33 gram

  1 029 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Legend 165N, automatisk, marinblå + kolsyrepatron 33 gram

  1 539 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Winner 150N, automatisk, marin + kolsyrepatron 33 gram

  1 029 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Winner 150N, manuell, svart + kolsyrepatron 33 gram

  979 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Winner 150N, automatisk, vit + kolsyrepatron 33 gram

  1 029 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Winner 150N, automatisk, grå + kolsyrepatron 33 gram

  1 029 kr
 • Uppblåsbar flytväst för barn Musto Youth Crew 150N True Red, automatisk + kolsyrepatron 24 gram

  1 499 kr
 • Uppblåsbar flytväst för barn Musto Youth Crew 150N Black, automatisk + kolsyrepatron 24 gram

  1 499 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Legend 165N, automatisk, röd + kolsyrepatron 33 gram

  1 539 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Winner 150N, automatisk, röd + kolsyrepatron 33 gram

  1 029 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Legend 165N, automatisk, grå + kolsyrepatron 33 gram

  1 539 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Compact 100N, automatisk, rosa + kolsyrepatron 20 gram

  1 279 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Compact 100N, automatisk, marin + kolsyrepatron 20 gram

  1 279 kr
 • Uppblåsbar flytväst Regatta Sharpsafe 170N Black, automatisk, One-Size (40+ kg) + kolsyrepatron 33 gram

  1 669 kr
 • Uppblåsbar flytväst för barn Regatta AquaSafe Junior Harness 110N Fluorescent Yellow, automatisk, One-Size (18 – 40 kg) + kolsyrepatron 24 gram

  1 779 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Legend 165N, automatisk, vit + kolsyrepatron 33 gram

  1 539 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Winner 150N, manuell, röd + kolsyrepatron 33 gram

  979 kr
 • Uppblåsbar flytväst Baltic Compact 100N, automatisk, vit + kolsyrepatron 20 gram

  1 279 kr
 • Uppblåsbar flytväst Regatta AquaSafe Elite 170N Vaporous Grey, automatisk, One-Size (40+ kg) + kolsyrepatron 33 gram

  1 509 kr
 • Uppblåsbar flytväst Regatta AquaSafe Elite 170N Red, automatisk, One-Size (40+ kg) + kolsyrepatron 33 gram

  1 509 kr

Uppblåsbar flytväst – för smidighet ombord

En uppblåsbar flytväst är – precis som alla andra typer av flythjälpmedel – till för att förhöja din säkerhet när du är till sjöss. Kort och gott hjälper den dig att flyta och simma om du skulle trilla i. Poängen med uppblåsbara flytvästar är att de är oerhört mycket smidigare att ha på sig innan du eventuellt trillar i.

Det senare är ju ganska smart om man betänker det faktum att man spenderar en extremt stor majoritet av tiden med en flytväst på sig ovanför vattenytan (dvs på båten) jämfört med tiden i vattnet. Det gör ju inte att man inte behöver ha den extra säkerheten – utan att man helt enkelt vill ha en så smidig lösning som möjligt. Flytvästar som är uppblåsbara ger precis det.

En uppblåsbar flytväst är smidigare, tajtare och tar mindre plats på dig och omkring dig. Den fastnar inte lika lätt, den hindrar inte dina rörelser när du snabbt skall skota hem focken vid ett slag eller sätta spinnaker från fördäck – eller köra vattenskoter eller dra på med motorbåten. Vi använder själva uppblåsbara flytvästar på våra egna privata båtar och tycker att de är toppen!

uppblåsbar flytväst på kvinna
En uppblåsbar flytväst är både smidigare och härligare!

Lättare att köpa med underkategorier

För att göra det enklare för dig att välja, hitta rätt och köpa en uppblåsbar flytväst har vi delat in alla modellerna i tre underkategorier:

 • Automatiskt uppblåsbara flytvästar – automatiskt uppblåsbara flytvästar löser ut sig själva om du trillar i vattnet. Det ger en hög grad av säkerhet.
 • Manuellt uppblåsbara flytvästar – Manuellt uppblåsbara flytvästar utlöser du själv genom att dra i ett snöre eller handtag. Lite omständigare men mycket billigare.
 • Uppblåsbara flythjälpmedel – Uppblåsbara flythjälpmedel är oftast placerade i ett midjebälte och utlöses manuellt. De är smarta för att de tar mindre plats och är ur vägen när du håller på med din aktivitet.

Olika färg och kända varumärken

Vi säljer uppblåsbara flytvästar i alla möjliga färger – från vanliga populära färger såsom beige, blå och grå till lite mer ovanliga och unika färger som grön, gul, orange, röd, rosa och turkos till vanliga hederliga färger som vit och svart.

Vi säljer uppblåsbara flytvästar från marknadens bästa och mest seriösa företag och varumärken. Vi säljer uppblåsbara flytvästar från företag som är nästan helt specialiserade på just flytvästar såsom Baltic, Crewsaver, Jobe och Regatta. Vi säljer även uppblåsbara flytvästar från varumärken som tillverkar även andra båtprylar (men som är jätteduktiga på uppblåsbara flytvästar) såsom Spinlock, Gill, Musto, Helly Hansen, NOCK och många andra kända märken.

Uppblåsbar flytväst på klippa framför segelbåt
En uppblåsbar flytväst tar igen sig på klippan

Olika typer till olika tillfällen

Vi säljer en stor mängd uppblåsbara flytvästar från ett stort sortiment av alla dess slag. Vi har allt från automatiskt uppblåsbara flytvästar ( som alltså reagerar på vattenkontakt) till manuellt uppblåsbara flytvästar som du måste utlösa med ett handtag och till sist har vi även uppblåsbara flythjälpmedel (typ flyltväst-in-a-bag). Vi säljer också uppblåsbar flytväst beroende på vem som skall ha den på sig – från barn & bebis till dam och herr.

Viktiga egenskaper

En uppblåsbar flytväst tillverkas med en lång rad olika funktioner – features eller egenskaper som gör att de är speciellt bra för det ena eller det andra – och som påverkar både funktion, säkerhet och pris.

Viktiga flytvästegenskaper som även gäller en uppblåsbar flytväst är om den är med fickor, med grenband, med lyftsling, med nödljus, med reflexer och med ring för dödmansgrepp eller ring för säkerhetslina. Andra viktiga egenskaper är om västen har vändningsförmåga och har visselpipa.

Du kan också filtrera på olika användningsområden – från allround till jollesegling, kappsegling, SUP och vattensport, och du kan filtrera på flytklass från 100N till 300N och allt däremellan.

Alla dessa egenskaper kan du använda för att filtrera fram den uppblåsbara flytväst som blir perfekt just för dina behov.

Att köpa uppblåsbar flytväst på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av uppblåsbara flytvästar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.