Här köper du uppblåsbara flythjälpmedel till ditt båtliv eller andra vattenaktiviteter. Ett uppblåsbart flythjälpmedel är helt enkelt en uppblåsbar flytväst med en flytkraft i klassen 50N – dvs den hjälper redan simkunniga som hamnar i vattnet. Finessen är att den kommer i ett bekvämt litet paket – som i en väska – och du kan bära den i ett midjebälte.

Vi säljer uppblåsbara flythjälpmedel från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Spinlock ALTO Belt Pack 75N, Flurocescant Orange, manuell + kolsyrepatron 16 gram

  729 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Regatta FeelSafe 50N Reflective Grey, manuell, One-Size (40+ kg) + kolsyrepatron 33 gram

  659 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Regatta FeelSafe 50N Grey Melange, manuell, One-Size (40+ kg) + kolsyrepatron 33 gram

  659 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Regatta FeelSafe 50N Black, manuell, One-Size (40+ kg) + kolsyrepatron 33 gram

  659 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Restube Beach 50N, manuell, svart, + kolsyrepatron 16 gram

  499 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Baltic iFloat SUP 50N, svart + kolsyrepatron 16 gram

  939 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Spinlock ALTO Belt Pack 75N, Sunflower Yellow, manuell + kolsyrepatron 16 gram

  609 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Spinlock ALTO Belt Pack 75N, Citrus Yellow, manuell + kolsyrepatron 16 gram

  659 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Spinlock ALTO Belt Pack 75N, Black, manuell + kolsyrepatron 16 gram

  609 kr
 • Uppblåsbart flythjälpmedel i midjeväska Restube PFD 75N, manuell, blå, + kolsyrepatron 16 gram

  929 kr

Uppblåsbara flythjälpmedel – smidig flythjälp!

Ett uppblåsbart flythjälpmedel är helt enkelt en flytväst i en liten väska. Du fäster det uppblåsbara flythjälpmedlet – väskan – i en midjerem runt midjan och paddlar iväg på din SUP eller åker iväg med din båt. Skulle du av misstag hamna i vattnet drar du i ett litet handtag och vips blåser flytvästen upp sig – du trär den över huvudet och har den runt midjan och får nu flythjälp tills räddningen kan anlända.

Uppblåsbara flythjälpmedel har den stora fördelen jämfört med vanliga flytvästar att du slipper ha den på dig när du inte behöver använda den. Den stora nackdelen är såklart att den inte sitter på när du trillar i – utan du måste själv utlösa mekanismen (såvida du inte köper en med automatisk utlösning) och sen sätta det uppblåsbara flythjälpmedlet på plats själv. Det betyder att du måste kunna simma, och du behöver kunna hålla dig flytande tills du fixat med västen.

Uppblåsbart flythjälpmedel på SUP-paddlare
Med ett uppblåsbart flythjälpmedel är paddlingen smidigare

Viktiga egenskaper

Uppblåsbara flythjälpmedel är ett rimligt nytt fenomen som gör båtliv – och paddling och olika vattensporter – enklare, härligare och roligare. De är utformade just för att de skall vara lätta att ha med sig, och lätta att ha på sig. Grundidén är ju att du aldrig skall behöva använda den utan den finns där som en extra säkerhet om olyckan är framme.

Uppblåsbara flythjälpmedel tillverkas med en del olika funktioner och finesser – viktiga egenskaper – som du bör välja när du skall köpa en. Hos Moory kan du filtrera på de egenskaper som passar dig bäst. Du kan se vilka uppblåsbara flythjälpmedel som har reflexer på den uppblåsta flytvästen (de kallas ofta lungor), och du kan se vilka som är försedda med visselpipa vilket kan vara bra för att påkalla uppmärksamhet.

Olika färg och kända varumärken

Vi säljer uppblåsbara flythjälpmedel i regnbågens alla färger – vi har allt från blåa till gråa, gula, oranga, röda och svarta. Vi säljer också uppblåsbara flythjälpmedel från några av flytvästvärldens allra bästa tillverkare och varumärken – i vårt sortiment hittar du modeller från Baltic, Regatta, Restube och Spinlock.

Att köpa uppblåsbara flythjälpmedel på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av uppblåsbara flythjälpmedel på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.