Kläder (807)

Att köpa rätt kläder är bland det viktigaste du kan göra. Detta för att hålla dig både varm och bekväm vid & på havet – oavsett vilket väder eller förutsättningar det är. Vi har kläder både för de fina, varma & soliga dagarna samt för de kalla, blöta & tuffa dagarna till havs.

Vi säljer kläder från alla kända varumärken, såsom Musto, Helly Hansen, Gill, Baltic och 1852-Marine plus några okända. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Kläder till båten och ditt båtliv

Du älskar båtlivet – oavsett om det är motorbåt eller segelbåt eller du kanske är fiskare. Självklart behöver du då också de rätta kläderna. Det gäller både soliga sommardagar och kulna regniga blåsiga höstdagar – eller på den minsta seglatsen i hemmavattnet och de stora äventyren på oceanerna. Vi på Moory har ett stort sortiment och tror du skall hitta precis det du letar efter, behöver och vill köpa.

Kläder för alla situationer

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av kläder som är speciellt framtaget till just båt och båtliv. Vi har allt från

 • Seglarkläder & seglarställ – Här finns allt från de värstingkläderna för oceansegling till lätta plagg för sommarregn
 • Seglarhandskar – ett oumbärligt hjälpmedel som skonar dina händer
 • Seglarhattar – perfekt för soliga dagar
 • Seglarkepsar – för dig som inte vill ha en hatt
 • Seglarstövlar – regnar det så regnar det – då måste man ha stövlar
 • Seglarshorts – för de soliga dagarna och stor rörelsefrihet
 • Seglarskor – bästa greppet ombord utan att göra märken på däck
 • Jackor, tröjor och underställ – praktiska plagg som behövs i varje sjösäck

Modeller för alla användare

Vi säljer kläder som passar alla olika användare. För att göra det enklare för dig kan du filtrera på seglarkläder för dam, seglarkläder för herr eller seglarkläder för barn och junior så att du enklare skall kunna köpa kläder som passar perfekt på just dig.

Kända varumärken med grym kvalitet

När man är till sjöss och dessutom i svenskt klimat vill man inte ha halvbra kläder. Man vill helt enkelt kunna lita på att plaggen gör det de är tänkta för, vilket ofta (i den här kategorin) handlar om att hålla din varm och torr.

Därför jobbar vi bara med kända kvalitetsvarumärken när det gäller båtkläder: Musto, Helly Hansen, Gill och några till. Alla varumärken vi säljer är specialierade på just kläder för segling och båtliv, så du kan vara trygg i att när du köper båtkläder hos Moory så köper du kvalitet.

Att köpa kläder för båt på nätet

Vi på Moory är stolta över att ha marknadens bredaste sortiment av kläder för båtliv på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just det klädesplagg du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt plagg – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina kläder billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.