Seglarhandskar (22)

Här köper du seglarhandskar. Seglarhandskar både värmer och skyddar dina händer, samtidigt som de ger dig bättre grepp om både tampar och roder. En löpande tamp kan bränna rejält i handflatan och ett bra sätt att undvika detta är att använda just seglarhandskar. Tänk på att de skall sitta tajt för att få maximal känsla och funktion.

Vi säljer seglarhandskar från de allra mest kända varumärkena såsom Gill, Musto, Helly Hansen, NOCK och Seldén. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Seglarhandskar – för bättre grepp och härligare segling

Ett par bra seglarhandskar kommer att göra din segling så mycket enklare, bättre och härligare. På en segelbåt drar du i tampar, linor och rep hela tiden. Om det blåser lite och är fart ombord behöver det ibland gå fort när man skall hissa segel eller slå på kryss – då är seglarhandskarna helt oumbärliga.

Du får bättre grepp med dina händer på tampen och du slipper skavsår och blåsor vilka annars lätt kan uppstå när du seglat ett tag.

seglarhandskar
Med seglarhandskar blir det mycket enklare att dra i tamparna

Olika färg och kända varumärken

Vi säljer seglarhandskar i alla möjliga färger – från gråa och svarta till gula. Vi säljer dessutom seglarhandskar från marknadens allra största och bästa varumärken såsom NOCK, 1852-Marine, Gill och Seldén – och självklart även från Musto och Helly Hansen.

Olika modeller för olika ändamål

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av seglarhandskar för alla olika typer av segling. Vi säljer seglarhandskar både för dam och herr, och vi har alla olika storlekar från X-Small till small, medium, large och både X-large och XX-large.

Vi säljer också seglarhandskar sorterat (eller filtrerat) på hur du skall använda dom. Vi säljer allt för fiske, jolle och jollesegling, kölbåt – dvs vanliga segelbåtar, land (för landkrabbor) och för paddling.

Att köpa seglarhandskar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av seglarhandskar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.