Seglarbyxor kännetecknas ofta av att de är väldigt höga i midjan och kan spännas över axlarna – på så sätt riskerar du inte att få vatten i ländryggen och vara blöt hela seglingsturen eller utomhusaktiviteten. Seglarbyxor är till för att skydda dig mot nederbörd och vind hela dagen och ska därför sitta ganska löst och bekvämt. På så sätt kan du röra dig obehindrat när du är aktiv och seglar båten samtidigt som kan sitta varmt & torrt i sittbrunnen.

Vi säljer seglarbyxor både för dig som ska ut en runda utanför hamnen eller dig som ska långsegla och vara ute i tuffa förhållande hela dagen. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Seglarbyxor – för dig som vill vara varm & torr på sjön

Seglarbyxor kännetecknas ofta av att de är väldigt höga i midjan och kan spännas över axlarna – på så sätt riskerar du inte att få vatten i ländryggen och vara blöt hela seglingsturen eller utomhusaktiviteten. Seglarbyxor är till för att skydda dig mot nederbörd och vind hela dagen och ska därför sitta ganska löst och bekvämt. På så sätt kan du röra dig obehindrat när du är aktiv och seglar båten samtidigt som kan sitta varmt & torrt i sittbrunnen. Seglarbyxor ska kunna justeras både i axelbanden samt kunna spännas runt dina anklar för att säkerställa komfort och vattentäthet.

Vi har seglarbyxor både för dig som ska ut en runda utanför hamnen eller dig som ska långsegla och vara ute i tuffa förhållande hela dagen.

ska kunna justeras både i axelbanden samt kunna spännas runt dina anklar för att säkerställa komfort och vattentäthet.