Seglarbyxor (6)

Här köper du seglarbyxor till din segling, båt eller båtliv. Seglarbyxor är oftast höga och med axelremmar – så slipper du bli blöt på ryggen när det ösregnar. Det är också toppen om seglarbyxorna sitter luftigt så att du har full rörelsefrihet.

Vi säljer seglarbyxor både för dig som ska ut en runda kring hamnen eller dig som ska långsegla och vara ute i tuffa förhållande hela dagen. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) & galet snabb frakt.

Öppna filter

Seglarbyxor – för dig som vill vara varm & torr på sjön

Seglarbyxor kännetecknas ofta av att de är väldigt höga i midjan och kan spännas över axlarna – på så sätt riskerar du inte att få vatten i ländryggen och vara blöt hela seglingsturen eller utomhusaktiviteten.

Seglarbyxor är till för att skydda dig mot nederbörd och vind hela dagen och ska därför sitta ganska löst och bekvämt. På så sätt kan du röra dig obehindrat när du är aktiv och seglar båten samtidigt som kan sitta varmt & torrt i sittbrunnen. De ska kunna justeras både i axelbanden samt kunna spännas runt dina anklar för att säkerställa komfort och vattentäthet.

Kvinna i seglarbyxor
Med ett par bra seglarbyxor är du redo för alla utmaningar till sjöss

Olika typer till olika användare och väder

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av seglarbyxor som är speciellt framtaget till just båt och segling. Vi har seglarbyxor både för dig som ska ut en runda utanför hamnen – i lite tunnare och smidigare material – eller dig som ska långsegla och vara ute i tuffa förhållande hela dagen med de värsta och bästa materialen.

Både dam, herr & barn / junior

Vi säljer också seglarbyxor som är speciellt utvecklade, skurna och sydda för både herrar, män, dam, kvinnor, tjejer och barn. I grunden har de förstås samma egenskaper – men de skiljer sig lite:

  • Herrmodellerna är ofta lite rymligare, men också rakare i skärningen.
  • Seglarbyxor för damer är ofta lite mer generösa mått runt höfterna. De är också proportionellt lite kortare i benen än herrmodellerna.
  • Barnmodellerna är helt enkelt mycket mindre och kortare än vuxenmodellerna. De har dock samma fina material och tekniska egenskaper!

Världskända varumärken

Hos Moory välja och köpa från sveriges kanske bredaste sortiment av seglarbyxor. I utbudet hittar du modeller från varumärken och kvalitetstillverkare såsom Gill, Musto och Helly Hansen

Att köpa seglarbyxor på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av seglarbyxor på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just de seglarbyxorna du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina seglarbyxor billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt om något skulle gå fel – när andra ger dig 30 dagars öppet köp i butik eller 14 dagars returrätt online ger vi på Moory dig hela 365 dagars full returrätt!