Seglarställ (12)

Här köper du seglarställ till din båt, segling och båtliv. Seglarställ är helt enkelt ett ställ – både jacka och byxor – som täcker dig från topp till tå. Seglarställ kännetecknas av att tåla väder och vind – med vattentäta material som andas, sköna höga kragar och mysiga fickor. Köp ett seglarställ som är gjort för din typ av segling – köper du för ”enkelt” seglarställ och du är oceanseglare räcker det inte när det stormar – men köper du för ”avancerat” seglarställ kommer det att vara otympligt när du fritidsseglar på fjärden.

Vi säljer seglarställ från välkända kvalitetsvarumärken som Gill, Musto & Helly Hansen. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och med galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Seglarställ Gill OS2 Offshore Red, herr

  från 5 769 kr
 • Seglarställ Gill OS2 Offshore Eggshell + Graphite, dam

  från 5 779 kr
 • Seglarställ Gill OS3 Coastal Ocean + Graphite, herr

  från 3 929 kr
 • Seglarställ Gill OS2 Offshore Graphite, herr

  från 5 739 kr
 • Seglarställ Gill OS2 Offshore Graphite, dam

  från 5 749 kr
 • Seglarställ Gill OS2 Offshore Red + Graphite, dam

  från 5 729 kr
 • Seglarställ Gill OS3 Coastal Red + Graphite, herr

  från 3 929 kr
 • Seglarställ Gill OS3 Coastal Red + Graphite, dam

  från 3 929 kr
 • Seglarställ Gill OS3 Coastal Ocean + Graphite, dam

  från 3 929 kr
 • Seglarställ Gill OS2 Offshore Red + OS3 Coastal Graphite, dam

  från 4 829 kr
 • Seglarställ Gill OS2 Offshore Eggshell + OS3 Coastal Graphite, dam

  från 4 859 kr
 • Seglarställ Gill OS3 Coastal Graphite, herr

  från 3 929 kr

Köp seglarställ online hos Moory

Seglarställ – som alltså består både av en seglarjacka och ett par seglarbyxor – är gjorda för att tåla precis de väderförhållanden som du ger dig ut i. Därför är det viktigt att bestämma sig för rätt nivå när du skall köpa seglarställ. Inte för billigt och enkelt – men inte för dyrt och avancerat. 

Man med seglarställ på båt
Med ett bra seglarställ är du redo för de värsta väderförhållandena

Seglarställ kännetecknas av att de är gjorda i vattentäta material som har god andningsförmåga. De har ofta en högre krage som håller både vind och väta borta från ansiktet, en rejäl (gärna neonfärgad) luva så du skyddas och syns tydlig om du skulle hamna i vattnet samt många & lättåtkomliga fickor.

Seglarställ är till för att skydda dig mot nederbörd och vind hela dagen och ska därför sitta ganska löst och bekvämt – så att du orkar segla långa sträckor. På så sätt kan du röra dig obehindrat när du är aktiv och seglar båten samtidigt som kan sitta varmt & torrt i sittbrunnen. 

Gill, Musto, Helly Hansen & andra kända varumärken

Hos Moory hittar du Sveriges kanske bredaste sortiment av seglarställ. I utbudet hittar du modeller från Gill, Musto, Helly Hansen och många andra kända märken. Eftersom seglarställ primärt handlar om funktion (snarare är design, även om det är viktig med snygga seglarställ) är välkända kvalitetsvarumärken en bra garant för ett härligt och torrt liv på sjön.

Snabba leveranser, prisgaranti & andra fördelar med att köpa på nätet

Att köpa en seglarställ på nätet kan verka svårt – men i själva verket vågar vi påstå att det är enklare. Visst, du kan inte prova den – men hos Moory är det inget problem. Vi erbjuder nämligen 365 dagars ångerrätt. Utöver detta erbjuder vi några saker som gör att det är både enkelt och tryggt att köpa sina seglarställ online:

 • Vi har ett enormt brett sortiment, så du kan välja precis det seglarställ du vill ha – inte just den som råkade finnas i butiken den dagen du var där
 • Vi har en superenkel prisgaranti, så om vi mot förmodan skulle vara dyrare än någon annan konkurrent (var som helst i världen) så erbjuder vi dig att köpa den hos oss till samma pris och åtnjuta alla fördelar av att handla av en svensk butik
 • Vi har galet snabba leveranser – alla ordrar på lagervaror som läggs före kl. 11 skickas från vårt svenska lager samma dag
 • Självklart har du full returrätt om något skulle gå fel – när andra ger dig 30 dagars öppet köp i butik eller 14 dagars returrätt online ger vi på Moory dig hela 365 dagars full returrätt!
 • Vi hjälper dig mer än gärna – bara skicka ett mail till hej@moory.se så ser vi till att hitta precis rätt seglarställ för dig