Seglarskor (3)

Här köper du seglarskor till dig, din båt och ditt båtliv. Ett par snygga seglarskor är både praktiska, otroligt användbara ombord och dessutom snitsiga att ha på sig när du skall promenera längs bryggan oavsett om det är i Smögen, Marstrand, Limhamn eller Sandhamn – eller Umeå för den delen! Vattenavvisande, superbra grepp och sköna att ha på sig – vad kan gå fel?

Vi säljer seglarskor från marknadsledande varumärken som exempelvis Helly Hansen, Musto & Gill – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) & med galet snabba leveranser.

Öppna filter

Seglarskor till segling, båt och båtliv

Ett par snygga och praktiska seglarskor är fantastiskt användbara. Självklart är de alldeles extra grymma ombord på en segelbåt – men de funkar lika bra på en motorbåt, lyxyacht eller roddbåt.

Seglarskor är framtagna för att vara lätta, sköna att ha på sig, ha exceptionellt bra grepp och för att andas och ge bäraren en skön upplevelse hela dagen. Med seglarskor behöver du inte vara rädd för att röra dig snabbt över däck – greppet är överlägset!

seglarskor på mast
Med ett par schyssta seglarskor får du grymt grepp och blir du modigare ombord!

Viktiga egenskaper på en seglarsko

När du skall köpa seglarskor är det några saker som vi tycker är extra viktiga att lyfta fram. Att seglarskon är lätt och skön har vi redan nämnt.

Andra egenskaper är om de har snabbspänne eller inte – att snabbt komma i och ur skon är ett måste ombord.

Hur snabbt seglarskorna torkar är också superviktigt. Du kommer med all sannolikhet bli blöt om skorna både nu och då – oavsett om det är regn eller vågor som stänker och sprayar dig och båten finns risken att bli blöt. Då är det superviktigt att kunna skölja av seglarskon med färskvatten, och därefter torka den. Är den alltså tillverkad av ett material som torkar snabbt och har bra luftcirkulation är det ett stort plus.

Seglarskor från kända varumärken

Vi har ett brett sortiment av seglarskor från världskända Helly Hansen, supervarumärket Musto och prisvärda brittiska Gill. Här kan du köpa allt från lite enklare prisvärda och slitstarka seglarskor till de allra mest avancerade – de kanske inte är de billigaste men de är definitivt de bästa. Från dessa tillverkare kan du dessutom köpa allt du behöver ha på dig ombord.

Att köpa seglarskor på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av seglarskor på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina prylar billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.