Arbetshandskar (1)

Här köper du arbetshandskar till din båt och ditt båtliv. Arbetshandskar är ett oumbärligt verktyg vid i princip allt arbete med båten – från upptagningen, vinterkonservering, vårrustning och iläggning – och för alla projekt däremellan.

Vi har ett brett sortiment av arbetshandskar – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Skydda dina händer med arbetshandskar

Arbetshandskar är inte bara ett nödvändigt verktyg i ditt båtprojekt – de är ofta ditt bästa försvar mot skador. Dess viktigaste uppgift är att skydda dina händer från skärskador, blåmärken, brännskador och andra båtfixarskador. När man arbetar med maskiner, verktyg eller kemikalier är det avgörande att ha en pålitlig handske som skyddar, men också ger den rörlighet och känslighet som krävs för uppgiften.

Förutom skydd har valet av rätt arbetshandske stor inverkan på arbetskvaliteten. Ett par bra handskar ger bättre grepp om verktygen, vilket kan öka precisionen i ditt arbete. Att ha handskar som passar perfekt, utan att vara för tajta eller för lösa, kan också göra en stor skillnad i hur länge och effektivt du kan arbeta.

Bra arbetshandskar skyddar dig!

Starka varumärken

Vi säljer bara de allra starkaste och bästa varumärken – och arbetshandskar är inget undantag. Här kan du köpa produkter från ett varumärke som är känt för sin kvalitet och hållbarhet: Thor. Med modellen Thor Flex, tillverkade i nitrilgummi, är du säker på att få både skydd och komfort.

Att köpa arbetshandskar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja arbetshandskar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Så om du är båtfixare och har några större projekt på gång – eller bara skall vinter- och vårrusta båten – kan vi verkligen rekommendera dig att alltid ha ett par bra arbetshandskar till hands!