Skyddsmasker (2)

Här köper du skyddsmask till ditt båtliv. En skyddsmask är en bra investering – oavsett om du skall slipa och vill undvika slipdamm eller måla med giftiga bottenfärger. Med mask kan du tryggt arbeta och må toppen efter utfört arbete.

Vi säljer masker i högsta kvalitet från kända varumärken. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Halvmask / skyddsmask 3M 4255+ FFA2P3 R D-filter, One-Size

  799 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Dammskyddsmask / skyddsmask med ventil 3M 8822, FFP 2

  839 kr
  10 i lager (fler kan köpas)

Skydda lungorna med en skyddsmask

Skyddsmasker är inte bara en nödvändighet, utan också ett smart val när det kommer till alla typer av målarprojekt – inte minst inom ditt båtliv. Är du på väg att slipa ditt skrov? Då vet du att det kan skapa massor av damm. Och om du målar med bottenfärger som innehåller giftiga ämnen? Då vill du verkligen inte andas in ångorna. Med en skyddsmask kan du jobba tryggt och känna dig frisk och pigg när arbetet är avklarat.

Att välja rätt skyddsmask kan vara en utmaning, men vi på Moory strävar efter att göra ditt val enklare. Med detaljerade produktbeskrivningar och tydliga kategorier hjälper vi dig att hitta rätt mask för just ditt ändamål. Vare sig du är ute efter något enkelt för ett mindre projekt, eller behöver något mer avancerat för professionellt bruk, har vi det du söker.

En skyddsmask sparar lungorna när du målar och slipar

Olika typer för olika behov

Det finns en uppsjö av olika skyddsmasker, och ditt val beror på vilken typ av arbete du ska utföra. Vissa masker är designade för att hålla borta damm, medan andra är specialiserade på att filtrera bort skadliga ångor. Det är viktigt att välja en mask som passar just ditt ändamål, så att du får optimalt skydd.

Välkända varumärken ger trygghet

När du skall köpa skyddsmask vill du kunna lita på att produkten håller vad den lovar. Därför har vi valt att samarbeta med ledande varumärken inom branschen. Ett av dessa är 3M, känt för sina kvalitetsprodukter och sin långa erfarenhet av att tillverka personlig skyddsutrustning.

Att köpa skyddsmask på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av skyddsmasker på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Vill du känna dig trygg och säker och slippa skit i lungorna – ja då finns det inte så mycket alternativ till att köpa en bra skyddsmask!