Skyddsglasögon (2)

Här köper du skyddsglasögon till alla projekten på din båt. Ett par bra skyddsglasögon är oumbärliga när du skall måla, slipa eller såga med vinkelslip. Många färger är skadliga för ögat och med skyddsglasögon slipper du risken att få problem med synen.

Vi säljer skyddsglasögon från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Skyddsglasögon för att skydda dina ögon

Skyddsglasögon är ett måste för att kunna genomföra många typer av arbete och aktiviteter på ett säkert sätt. Ögat är ett av våra mest känsliga organ, och potentialen för skada är stor om det utsätts för farliga material, skarpa föremål eller starkt ljus. Det är därför viktigt att alltid ha på sig skyddsglasögon när situationen kräver det. Oavsett om du arbetar med slipmaskiner, giftiga bottenfärger eller bara gör enklare hushållssysslor, kan rätt par skyddsglasögon vara skillnaden mellan att undvika en ögonskada och att behöva uppsöka vård.

Med det ökande användandet av tvåkomponentsfärger och giftiga kemikalier för rengöring av båt och skrov har skyddsglasögon blivit ännu viktigare. En enda droppe färg kan orsaka allvarliga skador om det kommer i kontakt med ögat. Därför är det avgörande att välja rätt skyddsglasögon för den specifika uppgiften, för att säkerställa optimalt ögonskydd.

Ett par skyddsglasögon skyddar dina ögon!

Välkända varumärken

När det kommer till att välja de bästa skyddsglasögonen, är det en bra idé att vända sig till pålitliga och välkända varumärken. 1852-Marine är en av dessa märken som står ut när det gäller kvalitet, hållbarhet och skydd – och inte minst i ett prisvärt utförande. Med många års erfarenhet inom området, erbjuder 1852-Marine ett brett utbud av skyddsglasögon anpassade för olika behov och arbetsförhållanden.

Att köpa skyddsglasögon på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av skyddsglasögon på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Vill du vara rädd om dig och dina ögon – och du skall genomföra ett eller annat fixarprojekt på båten – ja då kan vi verkligen rekommendera dig att köpa ett par bra skyddsglasögon!