Båtlås (284)

Här kan du köpa båtlås till din båt. Tyvärr händer det alltför ofta att båten får fötter och simmar iväg – med ett båtlås minskar du risken. Vi har båtlarm, hänglås, låsankare, låskättingar, låspaket och utombordsmotorlås till försäljning – allt för att du skall kunna känna dig trygg och sova gott på natten.

Vi säljer båtlås från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Båtlås håller tjuven borta

Har du båt är ett båtlås nästan helt oumbärligt. Tyvärr finns det alltför många som inte kan skilja på mitt och ditt – och som tar för sig när tillfälle ges. Med ett båtlås minskar du risken att någon stjäl din båt – eller tar sig in i din kajuta och stjäl dina ägodelar.

Båtstölder är ett väldigt vanligt och sorgligt fenomen och därför måste man alltså som båtägare skydda sig – vi tror att rätt båtlås är lösningen på det problemet – och även om det inte finns några båtlås som klarar alla attacker hur länge som helst är det ändå bra att köpa båtlås eftersom poängen är att försvåra för tjuven så mycket det bara går. Se därför gärna till att ha flera olika typer av båtlås och system så att låsen får en avskräckande effekt.

båtlås på låst båt
Med ett bra båtlås håller du tjuven borta

Olika modeller till olika ändamål

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av båtlås som är speciellt framtaget för marint bruk. I vårt breda sortiment kan du välja bland och köpa…

 • Akterdrevslås – detta är ett båtlås som du fäster på muttrarna till drevet så att det inte går att skruva av.
 • Båtlarm – antingen anordningar som tjuter och larmar eller andra med inbyggd positionsangivelse som visar var den är på din telefon.
 • Hänglås – skyddar framförallt för tjuven som passar på – denna typ av båtlås gör det svårare att öppna luckor tillhytt och skott.
 • Låsankare – bra komplement till de flesta båtlås – oavsett om det är kätting, låsvajer eller hänglås – ger en säkrare förankringspunkt.
 • Låskättingar – bra för att förankra båten i något fast – som brygga eller Y-bom.
 • Låspaket – allt i ett paket med båtlås (grovt hänglås) och kätting som når mellan båten och bryggan
 • Låsvajrar – snabbt sätt att låsa fast din båt eller andra tillhörigheter som kanske annars är lösa ombord.
 • Motorlås för utombordare – ersätter den ena fastsättningsbulten för utombordarmotorn – låskolven täcker bulten och låses med nyckel.
 • Propellerlås – fästes på axeln till propellern och hindrar tjuven från att skruva av och stjäla den.
 • Låstillbehör – stävöglor, låsspray och annat bra att ha.

Viktiga egenskaper som du kommer att gilla

Båtlås kommer i en lång rad olika typer, modeller och har olika egenskaper. Självklart är de framtagna av designers och ingenjörer som har utvecklat båtlås som skall vara mer effektiva och fungera bättre till sina ändamål.

De viktigaste egenskaperna vi har valt att plocka fram är om båtlåset är godkänt av försäkringsbolagen, om det är hänglås med lika låsning (dvs att du kan ha samma nyckel till flera olika hänglås), och om det är båtlås med lång bygel.

En särskild poäng är det ju att köpa båtlås som är godkända av försäkringsbolagen. Du får ju alltså ett båtlås som gör att du vet att du får ut ersättning från ditt försäkringsbolag – men du får förmodligen också ett bättre båtlås som skyddar bättre mot stöld eftersom försäkringsbolagen såklart inte vill betala ut pengar i onödan. En win-win helt enkelt.

Använder du våra filter för viktiga egenskaper kan du alltså få fram precis de båtlåsen som passar dina behov.

Lås till båten – med olika klassning och från olika varumärken

Vi säljer båtlås i alla möjliga klassningar – från de allra enklaste båtlåsen utan klassning och de lite lättare låsen i klass ett – till de allra starkaste och kraftfullaste båtlåsen i klass 3, 4 och 5. De flesta försäkringsbolag godkänner lås från klass 3 och uppåt. Vi har också båtlås och tillbehör till båtlås från marknadens allra största och bästa varumärken såsom abloy, abus, alu-king, bema, combilock, lemen, mcgard, osculati, pewag, robline, stazo, sxp.

Att köpa båtlås på nätet

Vi på Moory är stolta över att ha marknadens bredaste sortiment av båtlås på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just det båtlås du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta ditt båtlås billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.