Här köper du lampoljor och flytande paraffin. Lampolja är helt enkelt bränslet till alla lampor som brinner – dvs. oljelampor. Många kallar dem också för fotogenlampor, men luras inte av ordet fotogen – det är just en lampolja (eller som det också heter – paraffin) – du ska ha. Alla lampoljor du hittar här passar till alla oljelampor och fotogenlampor.

Vi säljer lampoljor och paraffin från välkända kvalitetsvarumärken som Feuerhand, Kemetyl, Strömshaga & Petromax. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och med galet snabba leveranser.

Öppna filter

Lampoljor och paraffin till dina oljelampor

Oljelampor är fortfarande väldigt populära – de ger en mysig atmosfär och skapar en nostalgisk känsla. Men för att din oljelampa ska fungera behöver du naturligtvis en påfyllning av lampolja eller paraffin.

När du väljer bränsle till din oljelampa är det viktigt att du väljer rätt typ för att säkerställa att lampan fungerar säkert och effektivt. Lampolja är en vanlig typ av bränsle som används för att driva oljelampor. Lampolja (eller parafin) tillverkas av n-paraffin som är en vaxliknande blandning av kolväten som tillverkas av petroleum eller på syntetisk väg.

Det är viktigt att inte använda andra typer av olja, eftersom de kan vara farliga eller skada lampan. Förr var fotogen vanligt som bränsle – men det både luktar och sotar. Fördelen med lampolja är att den är luktfri och du slipper sot i taket och på glaset i din lampa.

Att köpa lampoljor på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av lampoljor på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den lampolja du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det GALET snabb frakt.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Gillar du mys på båten, i trädgården eller stugan – och vill vara säker på att alltid kunna tända din lykta – är det en bra idé att alltid ha en extra liter lampolja hemma.