Pentry (47)

Här köper du allt för ditt pentry till din båt. Du kan köpa allt från kyl & frys, spis eller annan utrustning som behövs. Eftersom det är härligt att äta och eftersom ett välutrustat pentry gör det enklare att laga mat tycker vi att det är kul att satsa lite extra på just pentryt!

Vi säljer allt till ditt pentry från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Pentry – båtens kök där du lagar all mat

Ett pentry på en båt är det lilla köket där man har en spis, vask och vatten, kylskåp och ibland även en ugn. Man brukar också förvara tallrikar och bestick, glas och uppläggningsfat i sitt pentry. Ofta är det smarta förvaringslösningar längs med väggen bakom pentryt som är fyllda med fack – specialanpassade för att klara det gungande och lutande livet ombord.

Har du en ny båt har du ett roligt projekt framför dig – att fylla pentryt med all utrustning och alla attiraljer som behövs för att lyckas med matlagningen. Du kanske behöver en ny spis, en ny kyl eller nya kastruller. Eller också behöver du köpa nya tallrikar eller kanske en hel servis. Vi har allt till pentry ombord och vågar lova att vi har ett av nordeuropas största sortiment online för utrustning till pentryt på en båt.

Pentry på båt
Moderna båtar har pentry som är rena lyxköken

Starka varumärken

Vi säljer ett av Sveriges absolut största sortiment av allt du behöver till ett pentry ombord – i synnerhet online. Vi köper in stora volymer av de bästa produkterna från de bästa tillverkarna och varumärkena och eftersom vi oftast köper direkt från tillverkarna kan vi hålla de bästa priserna. Vi säljer allt för pentry från kända varumärken som ENO, Isotherm, Kemetyl, NASA Marine Instruments, Techimpex, Tristar, Whale, NOCK och 1852-Marine.

Enkelt att välja och köpa

När du skall köpa prylar till ditt pentry finns det en uppsjö olika saker att välja mellan. Därför har vi sorterat in alla pentry-produkter i ett antal tydliga underkategorier så att du skall kunna hitta. Vi säljer allt för pentry under följande kategorier:

 • Gasolkök – Under gasolkök hittar du alla små spisar med endast spisplattor för gasol och utan ugn. De kan ofta både monteras och användas mobila.
 • Gasolspisar – I kategorin gasolspisar hittar du spisar + ugn som drivs av gasol – färdiga att montera.
 • Kyl & frys – Här säljer vi kylar som är mobila och kylar som för fast montering – och frysar. Det finns både i 12 volt och 24 volt.
 • Gaslarm – Eftersom man ofta har gasol i sitt pentry är ett gaslarm en bra investering.
 • Gasolslangar – Här hittar du alla slangar du behöver till din gasinstallation i ditt pentry.
 • Kök- & spisbränslen – Här hittar du bränsle till ditt spritkök som en del pentry är utrustade med.
 • Pentrykranar – Här kan du välja och köpa nya kranar till ditt pentry.

Att köpa prylar till pentry på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av allt till pentry på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.