Här köper du gasolkök till din båt, husbil eller stuga. Gasolkök är helt enkelt ett kök som drivs av gasol – de är effektiva och praktiska och gör matlagningen snabbare, enklare och renare jämfört med andra alternativ ombord. I vår definition av gasolkök har vi produkter med enbart spisplattor. Letar du istället efter produkter med både plattor och ugn kallar vi dessa gasolspisar.

Vi säljer gasolkök från kända varumärken såsom ENO och Techimpex – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Gasolkök ENO Duo, med gnisttändning, 2 plattor

  4 329 kr
  1 i lager
 • Gasolkök Techimpex Racer, med gnisttändning, 2 plattor

  3 299 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Gasolkök Techimpex Seafarer 2, med gnisttändning, 2 plattor, för inbyggnad

  4 099 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Gasolkök Techimpex Sailor, med gnisttändning, 2 plattor

  4 399 kr
  3 - 6 arbetsdagar

Gasolkök till båten, husbilen eller stugan

Ett gasolkök är verkligen den perfekta lösningen när du vill kunna laga god mat på ett enkelt, snabbt och smidigt sätt – även när du är på ställen där du saknar 230 Volt och kan använda elspis. Oavsett om du är på båten, i husbilen eller i stugan är gasolkök ett smart köp. Det är enkelt att byta gasol (gasolen förvaras i en gasolflaska och när en flaska tar slut byter man enkelt ut den på närmaste bensinmack).

Eftersom gasol uppnår sin önskade värme direkt när du tänder gasolköket får du en väldigt direkt effekt på matlagningen. Om du behöver höja eller sänka värmen är det på samma sätt – förändringen skrer direkt och momentant. Det gör att du kan laga med med mycket högre precision jämfört med andra alternativ.

gasolkök med tänd låga
Gasolkök brinner med en ren, het och blåaktig låga

Olika typer till olika båtar

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av gasolkök som är speciellt framtaget till just båt, husbil och stuga. Vi har allt från gasolkök med balansupphängning som klarar stor lutning – vilket är perfekt för segelbåtar – till gasolkök som är fast installerade och följer båtens gång – vilket också är perfekt för husbilar som inte gungar lika mycket som en båt.

Vi säljer gasolkök med flera olika plattuppsättningar – det finns gasolkök med både en, två och tre brännare eller ”plattor”, och vi säljer gasolkök med olika effekt från mindre gasolkök med effekt motsvarande 1600 watt till de större och effektivare gasolköken med effekt motsvarande 3000 watt. För att uppnå högre effekt tillverkas de större gasolköken helt enkelt med en större och effektivare brännare med större utsläpp för gasolen vilket gör att man får hetare låga (och bränner mer gasol snabbare).

Viktiga egenskaper

Gasolkök kommer med en lång rad fördelar och har en del egenskaper som vi särskilt gärna vill lyfta fram – som gör det enklare för dig att förstå varför det ena gasolköket är bättre än det andra. Alla våra gasolkök har inbyggd tändsäkring på alla brännare. En inbyggd tändsäkring slår av gasoltillförseln om lågan slocknar vilket ökar säkerheten – du slipper risken att det läcker ut gasol om lågan slocknar för att pastan kokar över till exempel.

De flesta av gasolköken i vårt sortiment har också inbyggd gnisttändning – vilket innebär att du får en gnista nära gasolbrännaren genom att trycka på en knapp – och gasen tänds automatiskt. Om du köper ett gasolkök som saknar inbyggd gnisttändare behöver du tända gasolen med tändstickor eller någon form av tändare.

Några av gasolköken har också kastrullhållare – det är ett fiffigt sätt att med rostfria ”armar” kunna spänna fast kastrullerna vilket underlättar matlagningen under gång – så länge du inte fyller på grytorna för högt med vätska eller mat kan du alltså laga mat till och med när du kryssar – även om det kanske inte är att rekommendera.

Använder du våra filter för viktiga egenskaper kan du alltså få fram precis de plastglasen som passar dina behov.

Bra material och kända varumärken

Vi säljer gasolkök av hög kvalitet och alla är tillverkade i rostfritt stål som är speciellt anpassat till marina miljöer. Vi har också gasolkök från marknadens allra största och bästa varumärken såsom ENO och Techimpex.

Tänk på säkerheten

Gasolkök omgärdas av säkerhetsregler just för att det finns vissa risker med gasol. Var därför noga med att köpa ett gasolkök som du kopplar till en godkänd installation med god dränering osv.

Att köpa gasolkök på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av gasolkök på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just det gasolkök du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta ditt gasolkök billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.