Här köper du bogpropellrar. Få saker gör så stor skillnad för ditt båtliv som en bogpropeller. Med en sådan monterad på båten blir tilläggningar inte bara enklare utan också mycket säkrare. En bogpropeller monteras i fören och verkar genom att trycka båten i sidled – perfekt vid tilläggning.

Vi säljer bogpropellrar från välkända kvalitetsvarumärken till riktigt bra priser (med prisgaranti) och med galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Bogpropeller Quick BTQ 125, 12V, 1.5 kW, 1 propeller – kit med allt du behöver

  17 019 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Bogpropeller Quick BTQ 180, 12V, 4.3 kW, 2 propellrar – kit med allt du behöver

  31 039 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Bogpropeller Quick BTQ 125, 12V, 2.2 kW, 2 propellrar – kit med allt du behöver

  18 889 kr
  3 - 6 arbetsdagar

Bogpropellrar till båten gör tilläggning enkel

En bogpropeller är ett fantastiskt hjälpmedel för dig med lite större båt. När du skall lägga till har du som bekant endast styrförmåga där bak – eftersom ditt roder och din propeller sitter vid aktern. Med en bogpropeller kan du plötsligt ha full kontroll över fören på båten också. Bogpropellrar fungerar genom att antingen sitta i en cylinderformad tunnel som byggs in i fören på din båt – eller genom att fällas ner från en lucka under fören. Den förstnämnda är billigare och enklare att montera, medan den sistnämnda ger mindre battenmotstånd.

När bogpropellern är monterad kan du enkelt skapa en kraftig vattenström åt ena eller andra sidan genom en enkel knapptryckning. Bogpropellrar drivs av en liten elmotor på båtens elsystem. Genom att trycka på knappen börjar propellern snurra och båtens för drivs åt önskat håll. Detta är särskilt användbart när du skall lägga till eller när du måste manövrera säkert och distinkt i trånga utrymmen.

Bogpropeller i tunnel
Med en rätt monterad bogpropeller blir tilläggningar mycket enklare

Olika typer

Det finns ett flertal olika typer av bogpropellrar. Du kan köpa bogpropellrar från de allra minsta och enklaste som arbetar med endast en propeller – i vilket fall du får en något effektivare styrning åt ena sidan jämfört med andra. Det vanligaste är bogpropellrar som har två propellrar och skapar vattenström åt båda hållen beroende på vilket håll du skall styra åt.

De flesta bogpropellrar fungerar genom att vara av eller på. Det gör att du har antingen ingen effekt eller styrning alls – eller också full fart. Det gör att det ibland kan upplevas som svårt att styra en bogpropeller mjukt och smidigt. Därför finns det också bogpropellrar med steglös fart så att man kan få precis så mycket effekt som situationen kräver. Självklart är dessa bogpropellrar lite dyrare att köpa – men de ger också en bättre funktion.

Välkända varumärken

Vi säljer bogpropellrar i olika storlekar – från de minsta som är perfekta för båtar på upp till 5-7 meter till de lite större som fungerar för båtar upp till 12 meter. Vi har också bogpropellrar från kända varumärken såsom Quick.

Att köpa bogpropellrar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av bogpropellrar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina prylar billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.