Vulktejp (4)

Här köper du vulktejp till din båt. Den här tejpen är extra fiffig ombord eftersom den är ”self-bonding” vilket innebär att den skapar ett vattentätt skikt genom att limmet och nästa lager tejp ”flyter” ihop. Perfekt för att täta runt en mast eller genomföring för lite mer tillfälliga tätningar.

Vi säljer vulktejp från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Vulktejp för att täta läckage snabbt och enkelt

Vulktejp är en speciell slags tejp som smälter samman till en enda gummiliknande tätning eller tejp. Den är därför perfekt för att täta läckage och platser där man vill undvika inträngning av vatten.

Vulktejp är gjord av ett tunt lager av gummi eller plast, som är täckt med en stark självhäftande beläggning. Denna beläggning möjliggör att tejpen fäster ordentligt på ytor och material, och kan enkelt appliceras för att täta läckage. Oavsett om det handlar om ett hål i en vattentank eller ett rör som läcker, kan vulktejp snabbt appliceras för att stoppa läckaget. När väl vulktejpen är påtejpad påbörjas en kemisk process där tejpen alltså smälter samman.

Vulktejp är mycket användbart för hemreparationer, eftersom det snabbt kan täta läckor i rör och rännor. Det kan också användas för att reparera skador på bilar, båtar och andra fordon. Tejpen är vattentät och tål höga temperaturer, vilket gör att den kan användas i de flesta miljöer och situationer.

En annan fördel med vulktejp är dess användarvänlighet. Den kan enkelt rivas av och klippas till i önskad storlek, och fästs sedan på ytan som behöver repareras. Eftersom det är en självhäftande produkt, kräver det ingen ytterligare verktyg eller material för att appliceras, vilket gör den till ett bekvämt alternativ för snabba reparationer.

Att köpa vulktejp på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av vulktejp på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det GALET snabb frakt.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.