VVS (1791)

Här köper du allt inom VVS till din båt. Med VVS menar vi allt inom rör och slang – sånt som en rörmokare fixar hemma. Vi har ett stort sortiment med allt från avluftningsrör, backventiler och bordsgenomföringar till gråvattentankar, kulventiler, vvs-pumpar, rör- & slangkopplingar och y-ventiler. Vi har också allt inom värme och kyla.

Vi säljer allt inom VVS från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

VVS till din båt – säkerhet & funktion i fokus

VVS (Värme, Ventilation, Sanitet) på en båt är lika viktig som i ett hem – det handlar inte bara om komfort och funktion utan också om säkerhet. VVS-systemen ombord på en båt säkerställer att värme distribueras effektivt, att färskvatten och avlopp hanteras korrekt, samt att luftkvaliteten ombord är optimal. Rätt VVS-lösningar kan förlänga båtens livslängd, förbättra komforten ombord och minska risken för skador och olyckor.

VVS på en båt är en komplex uppgift som kräver både kunskap, erfarenhet och rätt verktyg och utrustning. Det är därför viktigt att välja kvalitetsprodukter som är utformade specifikt för marin användning. De måste kunna stå emot tuffa marina förhållanden som saltvatten, solstrålning och höga och låga temperaturer – och självklart måste de installeras korrekt. Med lite händighet är det dock inte svårt och allt går att göra själv om man vill.

Med rätt rörkopplingar får du ordning på båtens VVS

Enklare att köpa

När du letar efter VVS-utrustning för din båt vill vi att du ska kunna få hjälp och enkelt hitta rätt i djungeln. Vi lägger ner massor med tid och kärlek för att vår webshop skall erbjuda detaljerad information, tydliga kategorier och innovativa filter för att hjälpa dig att hitta precis vad du behöver. Oavsett om du är ute efter specifika underkategorier som VVS-pumpar, Ackumulatortankar eller VVS-slangar, har vi allt du behöver för att hålla ditt VVS-system i toppskick.

Lite beroende på kategori försöker vi dela in sortimentet i relevanta och tydliga filteralternativ för att underlätta ditt val. Filter som typ av driftstart, pumpkapacitet, spänning, typ av anslutning och gänga/slanganslutning hjälper dig snabbare hitta det du söker. Vi har också skapat filter för något vi kallar viktiga egenskaper. Det kan vara om produkterna är diesel- & bensinbeständiga och UV-beständiga eller liknande attribut.

Olika komponenter för olika ändamål

Beroende på din båts storlek, typ och användning kan dina VVS-behov variera. Därför har vi kategoriserat vårt sortiment för att ge dig en överblick över vad som finns tillgängligt. Här är några exempel:

Världskända VVS-varumärken hos oss

När det gäller VVS för marin användning litar vi på branschens bästa varumärken. I vårt sortiment kan du köpa produkter från kända märken som Whale, Rule, SEAFLO och många fler. Oavsett om du föredrar den pålitliga kvaliteten hos Plastimo eller den innovativa tekniken hos Isotemp, kan du vara säker på att du får en produkt som håller måttet.

Investera i kvalitet, säkerhet och komfort med vårt breda utbud av VVS-produkter för din båt. Vi är här för att hjälpa dig att göra de bästa valen för dina marina behov.

Att köpa VVS för båten på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av allt för VVS till båtar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Vill du ha ett funktionellt system omborde – oavsett om det är rent vatten smidig avloppshantering eller bra ventilation – kan vi rekommendera dig att köpa allt inom VVS för din båt hos Moory!