Här köper du dieselvärmare till din båt. En dieselvärmare är helt enkelt en båtvärmare som drivs av diesel. Du kan koppla den till en egen dieseltank eller helt enkelt ta bränslet från dieseltanken på båten vilket ju är smidigast. De är driftsäkra, ger en skön värme och kan fjärrstyras och programmeras så att du kan få värme i båten när du vill – i förväg om så önskas.

Vi säljer dieselvärmare från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter
 • Minireglage Airtronic

  719 kr
  1 i lager
 • Dieselvärmare Eberspächer D4R+, med monteringsdel, 12 V, 900 – 4000 W

  21 279 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Dieselvärmare Webasto Air Top 2000 STC, med monteringsdel, 12 V, 900 – 2000 W

  16 299 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Dieselvärmare Eberspächer D2L, med monteringsdel, 12 V, 850 – 2200 W

  17 459 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Dieselvärmare med luftfördelningskit Webasto Air Top 2000 STC, med monteringsdel, 12 V, 900 – 2000 W, för 2 hytter

  18 519 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Luftfördelningskit till Webasto Air Top 55 EVO, Ø90 mm, för 4 hytter

  6 009 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Dieselvärmare Webasto Air Top 55 EVO, med monteringsdel, 12 V, 1500 – 5500 W

  24 349 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Luftfördelningskit till Webasto Air Top 40 EVO, Ø90 mm, för 3 hytter

  4 569 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Dieselvärmare Webasto Air Top 40 EVO, med monteringsdel, 12 V, 1500 – 4000 W

  18 699 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Luftfördelningskit till Webasto Air Top 2000 STC, Ø60 mm, för 2 hytter

  2 469 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Dieselvärmare med luftfördelningskit Webasto Air Top 55 EVO, med monteringsdel, 12 V, 1500 – 5500 W, för 4 hytter

  29 759 kr
  3 - 6 arbetsdagar
 • Dieselvärmare med luftfördelningskit Webasto Air Top 40 EVO, med monteringsdel, 12 V, 1500 – 4000 W, för 3 hytter

  22 809 kr
  3 - 6 arbetsdagar

Dieselvärmare till båten, husbilen eller något annat

En dieselvärmare är verkligen räddaren i nöden. I synnerhet i en båt – eller husbil, husvagn eller något annat där det blir kallt. När kylan kryper på framåt sensommaren eller tidiga hösten är en dieselvärmare otroligt skönt att ha med sig. Med en båtvärmare förlänger du säsongen med många sköna veckor och möjliggör de där sköna höstturerna när andra har lagt ner båtlivet för säsongen.

dieselvärmare i båt i snöoväder
Med en dieselvärmare förlänger du säsongen

En dieselvärmare är också nästintill oumbärlig även under varmaste sommaren. Vem har inte varit ute när det ösregnar dagar i sträck. Då tenderar allt att bli fuktigt ombord – men med dieselvärmaren och skön luftvärme torkar allt upp snabbt och smidigt även de allra blötaste dagarna.

Sortimentet uppdelat i underkategorier

Vi har ett av marknadens bredaste sortiment av dieselvärmare och båtvärmare som är speciellt framtaget till just båt / husbil / stuga. Vi har delat in produkterna i luftvärmare – det är här du hittar dieselvärmarna och i luftfördelningskit – där du kan köpa allt du behöver för att flytta runt den varma luften i din båt.

Viktiga egenskaper inför köp

Dieselvärmare och luftvärmare är oumbärliga verktyg för att hålla en båt varm och torr under kyliga dagar. De ger effektiv värme och avfuktning, och är enkla att installera och använda. Här tittar vi på några viktiga egenskaper hos dieselvärmare som kan hjälpa dig att välja och köpa rätt produkt för dina behov.

 • Effektiv värme: Dieselvärmare ger högeffektiv värme och korta uppvärmningstider. Till exempel Webasto Air Top-serien finns tillgänglig i olika storlekar, med en värmeffekt från 900 W upp till 5500 W.
 • Låg bränsleförbrukning: Dieselvärmare är högeffektiva och bränslesnåla, med en bränsleförbrukning från endast 0,12 liter/h upp till max 0,61 liter/h, vilket ger en lång driftstid. De är också fördelaktiga eftersom de är självreglerande och ger exakt den temperatur du behöver.
 • Enkel installation: Dieselvärmare kan installeras snabbt och enkelt. Med kompletta satser för efterinstallation är det enkelt att installera en värmare på din båt. Luftfördelningskit finns också tillgängligt för att få utblås i kabinen.
 • Avfuktning: Dieselvärmare avfuktar effektivt hela det utrymme du vill värma vilket hjälper till att hålla fukten och imman borta – extra användbart på en båt. Detta hjälper till att förhindra kondensbildning på fönster och andra ytor.
 • Ljudnivå: Dieselvärmare har mycket tyst drift, vilket gör det möjligt att njuta av värme och komfort utan störande ljud och oväsen.
 • Passar olika båtstorlekar: Dieselvärmare finns tillgänglig i olika storlekar och passar olika båtstorlekar. Från modeller som passar till båtar upp till 28 fot till modeller som passar till båtar upp till 38 fot och ännu mer. Det finns också en variant med luftfördelningskit som passar till två hytter.
 • Oberoende av landström eller sjövattentemperatur: Dieselvärmare är helt oberoende av landström eller sjövattentemperatur, vilket gör det möjligt att ha värme på svaj. Detta är en stor fördel när man vistas på en båt, särskilt under kyliga dagar.

Sammanfattningsvis är dieselvärmare en smart investering – om du köper rätt storlek och modell. Den kommer utan tvekan hjälpa dig att hålla både dig och din båt varm och torr under kyliga dagar.

Olika effektivitet och olika varumärken

Vi säljer diesel värmare från de allra minsta som passar i lite mindre båtar till de största som passar båtar över 40 fot och fyra hytter. Hos oss på Moory kan du köpa dieselvärmare från marknadens allra största och bästa varumärken såsom Webasto och Eberspächer.

Att köpa dieselvärmare på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av dieselvärmare och båtvärmare på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta dina prylar billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.