Att köpa en bra hydraulstyrning till din båt är en riktigt bra investering. Oavsett om du brukar köra med rorkult och vill bygga dig en lösning med ratt – eller om du har ratt med manuell vajerstyrning – kommer du att få en bättre upplevelse.

Vi säljer alla typer av hydraulstyrningar till alla utombordare från välkända märken (inkl. Baystar och Seastar). Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Hydraulstyrning – gör båtlivet enklare

Hydraulstyrning är synonymt med en mjuk styrning med snabb respons, samt helt utan glapp och hack. Vid installation av hydraulstyrning får du ökad säkerhet, speciellt i högre knoptal (hastigheter) – du undviker att en vajer går av i 30 knop.

Hydraulstyrning kan kort och gott likställas av känslan som ges av att köra en ny bil – det ger en lyx-känsla ombord, samtidigt som det borgar om god säkerhet och ökad körglädje i alla väder.

hydraulstyrning på motorbåt
Med hydraulstyrning blir motorbåten lättare att hantera

Användarvänligt filter – gör det enkelt att hitta rätt

Vi på Moory vet att det kan vara svårt att hitta rätt hydraulstyrning till rätt modell på motor. Därför har vi tagit fram en smart sökfunktion, där kan du enkelt söka efter din motormodell och snabbt få fram alla hydraulstyrningar som passar just din motor. På så vis sparar du mycket tid som annars hade gått åt att läsa på om alla produkter eller bläddrat igenom din motors handbok (vilket alltid kan vara bra att göra ändå.

Många komponenter & färdiga paket

Vi har ett brett urval av komponenter och reservdelar, givetvis också färdiga paket inom kategorin hydraulstyrning. För att ge en bättre bild av vårt utbud kommer ett förtydligande här nedan:

 • Genomföringar – används till syfte att tät och säkert leda hydraulslangarna genom akterspegeln, däcket eller båtens innerskrov.
 • Hydraulslangar – robust & tät slang som tål högt tryck – används vid installationen av hydraulstyrning på båt. Kan köpas extra för extra styrplats eller vid händelse av att dina gamla behöver bytas ut.
 • Jordning – används vid sammankopplingen av hydraulcylindrar & motor vid installation av hydraulstyrning. Appliceras för att motverka korrosion vid användning i saltvatten.
 • Monteringskit – kompletta monteringskit för en stabil & säker installation av hydraulstyrningen och dess olika komponenter.
 • Paket för utombordare – kompletta paket för hydraulstyrning till utombordare – klicka hem allt du behöver på en gång.

Brett sortiment & känt varumärke

Hos oss på Moory finner du hydraulstyrningar till alla olika båt- och motormodeller. Vi har hydraulstyrningar till likväl inombords- som utombordsmotorer på alltifrån 0 till 350 hk, givetvis från det bästa och mest välkända varumärket på marknaden: Dometic.

Att köpa hydraulstyrningar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av hydraulstyrningar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

 • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt som du behöver.
 • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt produkt – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
 • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din produkt billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
 • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
 • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
 • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.