Här köper du tändkablar till motorn på din båt. En tändkabel kopplar du mellan tändhatten och motorns tändningssystem så att tändstiftet får ström och kan starta motorn.

Vi säljer tändkablar från både kända och okända varumärken – noga utvalt och alltid av hög kvalitet. Givetvis till riktigt bra priser (med prisgaranti) och galet snabba leveranser.

Öppna filter

Låt oss hjälpa dig att välja rätt!

Motortillbehör & motordelar är inte alltid lätt. Vi hjälper dig att välja rätt – oavsett om du enbart behöver nya motorfilter eller hitta en specifik servicedel till generatorn och styrservopumpen.

Tryck här för att få hjälp av Johan

En fräsch tändkabel hjälper dig starta din motor

En tändkabel är inte bara en enkel kabel som kopplar ihop delar av din motor. Det är snarare hjärtat i motorns tändningssystem, som ser till att tändstiftet får den nödvändiga strömmen för att motorn ska starta. Ett pålitligt tändsystem är avgörande för att din båt eller bil ska fungera optimalt, och det börjar med att ha fräscha och korrekta tändkablar.

Tändkablarna är definitivt en av de saker som ofta eftersätts när det gäller båtmotorunderhåll – eller bilmotor för den delen. De kan verka små och obetydliga, men en skadad eller felaktig tändkabel kan orsaka motorproblem, minskad bränsleeffektivitet eller till och med förhindra att bilen startar överhuvudtaget.

Tändkablarna är hjärtat i motorns tändsystem

Välkända varumärken ger pålitlig prestanda

När det kommer till kvalitet och pålitlighet är varumärket ofta en viktig indikator. Vi säljer tändkablar från NGK som är ett av de mest erkända varumärkena på marknaden när det gäller tändsystem. Genom att köpa tändkablar från NGK kan du vara säker på att du får en produkt som inte bara uppfyller, utan ofta överträffar industristandarder.

Att köpa tändkablar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av tändkablar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Vill du vara säker på att motorn startar varje gång bör du säkerställa att du har felfria och fräscha tändkablar!