Här köper du svarta fendrar av alla slag. Att ha fendrar på sin båt är ett måste – och många tycker att just en svart fender ger en snygg och lite lyxig look. Svarta fendrar tillhör också våra absoluta storsäljare!

Vi säljer svarta fendrar från välkända kvalitetsvarumärken såsom Dan-Fender, Polyform, Castro och Majoni – till riktigt bra priser (med prisgaranti) & galet snabba leveranser.

Öppna filter

Köp svarta fendrar hos Moory

Visst är det viktigt att köpa fendrar – inte minst om du väljer svarta – som fyller sin funktion i fråga om skydd och stötdämpning. Men man ska inte underskatta det rent estetiska värdet av att ha fendrar som passar till ens båt. För båtägare med svarta båtar står därför svarta fendrar högt i kurs. Hos Moory hittar du svarta fendrar till de flesta båttyper. Oavsett om du har en svart segelbåt, svart daycruiser, eller en blanksvart yacht så har vi de perfekta svarta fendrarna till dig.

svarta fendrar på båt
Med svarta fendrar blir båten elegantare

Samtidigt är svarta fendrar omåttligt populära bland båtägare med vita båtar – så oavsett färg på båt är svarta fendrar trendiga, eleganta och har en stil som är populär.

Utöver att vara eleganta tillbehör till din båt så har en svart fender också fördelen att den inte blir smutsig lika snabbt som exempelvis gråa eller vita fendrar.

Svarta fendrar från Polyform, Castro, Majoni och många fler

På Moory säljer vi svarta fendrar från de största tillverkarna i branschen, som Castro, Polyform och Majoni. På så vis kan du hitta precis den storlek du behöver – oavsett om du är på jakt efter en vanlig svart fender eller en svart klotfender. Använd våra smarta filter för att få fram fendrar efter pris eller popularitet. Du kan även sortera fender efter tillverkare.

Vi har vanliga fendrar i svart från dryga 40 cm upp till 109 cm. Våra svarta klotfendrar finns i storlekar från Ø 29.5 cm till Ø 85 cm.

Hitta rätt tillbehör till dina svarta fendrar

Skaffar du svarta fendrar till din båt vill du förmodligen också ha svarta tillbehör till dem. Hos Moory hittar du allt från mörka fenderlinor till svarta fenderskydd. Vi har även överdrag i andra färger om du känner för att variera utseendet på dina fendrar när du ligger i hamn. För snabbare och smidigare hantering vid förtöjning har vi även olika fenderhållare och korgar speciellt anpassade efter olika fenderstorlekar.

Att köpa svarta fendrar på nätet

Vi på Moory är stolta över att sälja marknadens bredaste sortiment av svarta fendrar på nätet. När du köper av oss kan du lita på att du får glädje av några stora fördelar som är svåra att få någon annanstans.

  • Eftersom du får tillgång till marknadens största sortiment ökar också chansen att vi har just den produkt du behöver.
  • Du kan i lugn och ro sitta hemma vid köksbordet eller i soffan och leta dig fram till rätt val – vi hjälper gärna till både i digital och fysiskt form.
  • Du kan räkna med att du får ett bra pris – vi har marknadens enklaste prisgaranti som gör att skulle du hitta din båtpryl billigare någon annanstans matchar vi det priset (inklusive frakt).
  • Du kan räkna med snabb leverans – alla ordrar som läggs före klockan 11 på en vardag skickar vi samma dag – de flesta svenskar får leverans redan nästa dag. Vi kallar det ”galet snabb frakt”.
  • Du kan betala säkert och tryggt. Vi samarbetar med de största betalleverantörerna på marknaden och du kan betala med alla de vanliga betalmetoderna.
  • Självklart har du full returrätt – i butik brukar man ju kunna få öppet köp och på nätet har du rätt till 14 dagar att ångra dig på. Hos Moory kan du ångra dig under hela 365 dagar – enda villkoret är att du inte använt din produkt.

Vill du att din båt skall stå ut i mängden? Och vill du känna dig modern och dessutom både ha en snygg båt och båtprylar som inte blir smutsiga lika snabbt rekommenderar vi att du köper svarta fendrar!